Kesäkuntoon kylppärissä

Kesäkuntoon kylppärissä

Vaikka rantakuntoon ei ihan oikeasti tarvita muuta kuin riittävän lämpimät kelit, on rantaloman alkua kiva juhlistaa muutamalla kauneushoidolla. Auringolta suojattu iho on kaiken A ja O, mutta sileäksi viilatut kantapäät ja kevyesti (feikki)päivetystä hehkuva iho piristävät kyllä mieltä kummasti! Me jaamme parhaat niksimme kesäkuntoon pääsemiseksi!

Peel it of

Jos tavoitteena on mahdollisimman tasaisesti päivettyvä iho ja pitkään kestävä rusketus, kannattaa iho kuoria huolellisesti ennen rantapäivää. Käytä ihoa hellävaraisesti kuorivaa vartalonkuorintatuotetta, esimerkiksi Rituals Sakura Sugar Body Scrubia ennen hiekalle suuntaamista. Pidäthän kuitenkin mielessä, että juuri kuorittu iho voi olla tavallistakin herkempi. Suojaa iho siksi aina ennen auringossa oleskelua! Esimerkiksi EVYn Sunscreen Mousse on loistava valinta kaikille perinteisiä aurinkorasvoja kammoaville. Vaahtomainen koostumus levittyy helposti, eikä jätä iholle aurinkorasvoille tyypillistä tahmaista koostumusta!

Mani & pedi, please

Jos olet tähän asti piilotellut jalkojasi umpinaisten kenkien uumenissa, alkaa olla hyvä aika osoittaa vähän rakkautta myös jalkoja kohtaan! Kaikista kuivimmat jalat elvytät Baby Foot -jalkanaamion avulla! Baby Foot -käsittely sisältää kaksi sukanmuotoista muovipussia, joissa jalkoja marinoidaan parin tunnin ajan. Tämän jälkeen naamio pestään pois, ja itse hauskuus alkaa. Kuiva iho kuoriutuu jaloista parin viikon aikana ja jäljellle jää silkinsileä iho. Melko ällöttävää, mutta ah niin tehokasta ja tyydyttävää!

Kun kovettumat ja kuivat kohdat on kuorittu pois myös varpaankynnet pääsevät oikeuksiinsa. Rannalle sopivat herkulliset, kirkkaat värit, ja esimerkiksi Essien Gel Couture -lakka The It-Face on täydellisen pinkki kesäsävy! Parasta lakassa on kuitenkin sen pitkäkestoisuus: jopa 12 päivää virheettömänä pysyvä lakka varmistaa, että pedikyyripuuhiin ei tarvitse käydä loman aikana!

Bronzed goddess

Suomen kesäsäät eivät ole rusketuksen kannalta kovin antoisia. Jos kaipaat kuitenkin kevyttä päivitystä jo ennen rannalle suuntaamista, voit ottaa käyttöön pienen vippaskonstin: St. Tropez’n Tropez Gradual Tan in Shower on suihkun aikana iholle levitettävä geeli, joka antaa iholle asteittain kehittyvän, luonnollisen näköisen rusketuksen. Hehkuvan lookin tavoittelijat viimeistelevät päivityksensä vielä helmiäishehkua sisältävällä kuivaöljyllä. Kokeile esimerkiksi Caritan Golden Oilia, joka jättää ihon ihanan pehmeäksi ja antaa sille juuri sopivasti hehkua.

Shop the article

Essie Gel Couture
514 Like It Loud
Y
Essie Gel Couture

13.21 € 13.90 € Ov-hinta 

1
Evy Sunscreen Mousse SPF 50 (100ml) Y
EVY Sunscreen Mousse SPF 50 (100ml)

15.92 € 19.90 € Ov-hinta 

0

Share