Kesän paras pohjameikki sisältää aurinkosuojan

Joskus voi tuntua vaikealta löytää oikeaa meikkivoidetta kesän helteisiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Meidän paras vinkkimme on unohtaa meikkivoide kokonaan ja satsata sen sijaan sävytettyy kosteusvoiteeseen. Laura Mercierin ikoninen Tinted Moisturizer Oil Free tarjoaa sekä kevyesti peittävän lopputuloksen että aurinkosuojan ja on siksi juuri sitä mitä kesäihosi tarvitsee! Ikoninen tuote on nyt saanut uuden, tyylikkään pakkauksen ja siitä löytyy peräti 20 eri sävyä!

Psst. Juuri nyt saat ylellisen Laura Mercier Bag Tassel Blush Tan -lahjapussin kaupan päälle, kun ostat kaksi vapaavalintaista Laura Mercier -tuotetta! Lahjan arvo on peräti 70€ ja se on saatavilla vain niin kauan kuin varastoa riittää.
Sävytetty päivävoide mattapintaisella lopputuloksella

Tinted Moisturizer Oil Free on täydellinen tuote luomaan terveen näkoisen mattapinnan iholle. Tuote häivyttää alleen epätasaisuudet ja samalla sen sisältämät E-vitamiini ja SPF 20 suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä ilman saasteilta. Öljytön koostumus tuntuu höyhenen kevyeltä iholla ja auttaa säilyttämään ihon tasapainon koko päivän. Öljyä sitovat puuteripartikellit pitävät kiillon loitolla pitkään - siis täydellinen tuote rasvoittuvalle tai sekaiholle! Lakritsinjuuriuute auttaa rauhoittamaan iho-ongelmia ja koostumus tuntuu kosteuttavalta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja luo tasaisen, mattapinnan, joka ei tunnu kireältä tai paakkunnu.Helppo levittää


Voit käyttää Tinted Moisturizer Oil Free -voidetta joka päivä kevyenä kesämeikkinä. Purista pieni määrä voidetta kämmenselälle ja levitä kasvoille sormenpäillä. Voit levittää useamman kerroksen tuotetta luodaksesi peittävämmän lopputuloksen. Parhaan mahdollisen lopputuloksen luomiseksi, käytä valitsemaasi Laura Mercier Primeria pohjustamiseen ja viimeistele lookki Translucent Loose Setting Powderin avulla.

Lahja
Uutuus
0N1 Petal 0W1 Pearl

Artikkelissa esiintyneet tuotteet