Kesän suuri K-Beauty SPF -opas
30-05-2024
K-Beauty on ollut pitkään trendikartalla – erityisesti aurinkosuojien osalta. Kurkistamme ihonhoidon ja aurinkosuojan ihanaan yhdistelmään – opastamme sinulle myydyimmät korealaisten ihonhoitotuotteiden aurinkovoiteemme.

Yhdistämällä perinteisten korealaisten ainesosien parhaat puolet moderniin tieteeseen K-beauty on tarjonnut meille tehokkaita tuotteita, jotka ovat myös hellävaraisia iholle ihotyypistä riippumatta. Listasimme kaikkein suosituimmat K-beauty-aurinkosuojat, jotta voit löytää niistä itsellesi sopivimman.Kosteuttava SPF useisiin käyttötarkoituksiin

Dr Ceuraclen kosteuttava Cica Regen Vegan Sun on monitoiminen aurinkosuoja, jossa yhdistyvät suojakerroin ja päivävoide. Centella asiaticalla täydennettynä se rauhoittaa ihoa vaikuttaen samalla parantavasti. Sen kevyt geelikoostumus imeytyy nopeasti ihoon kosteuttaen pitkäkestoisesti, minkä ansiosta voit käyttää tätä aurinkosuojaa myös seerumina tai kasvovoiteena.


Ihon suojakerrosta vahvistava aurinkosuoja herkälle iholle

Hyggee Relief Sun Moisturizer on hellävaraisten ainesosiensa ansiosta ihanteellinen herkälle iholle. Se sekä suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä että tarjoaa ihoa tasoittavan vaikutuksen. Tämä aurinkosuoja auttaa pitämään ihon suojakerroksen vahvana sekä ehkäisee aktiivisesti ihon ennenaikaista ikääntymistä.Ihon rakennettava tasoittava aurinkovoide

Beauty of Joseon Relief Sun SPF50+ PA++++ Rice + Probiotics on korealaisen ihonhoidon suursuosikki. Se sisältää yhdistelmän riisiuutetta ja probiootteja: kahta aineosaa, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja tasoittavat ihon rakennetta. Tämä aurinkosuoja sekä suojaa tehokkaasti UV-säteitä vastaan että myös ravitsee ja kosteuttaa ihoa, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti käytettäväksi päivävoiteena. Sen voidemainen koostumus levittyy upeasti iholle tuntumatta rasvaiselta tai tahmealta.


Kosteuttava aurinkosuoja seerumimuodossa

Madagascar Centella Hyalu-Cica WATER-FIT Sun serum on aurinkosuoja, joka toimii myös kosteuttavana seerumina. Se sisältää uniikin yhdistelmän hyaluronihappoa ja centella asiaticaa, jotka yhdessä kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Sen lisäksi että saat tehokkaan suojan auringonsäteiltä, seerumi vaikuttaa myös ihosävyä tasoittaen ja ryppyjä vähentäen.


Erittäin kevyt aurinkosuoja rauhoittavilla ominaisuuksilla

Mixsoon Centella Sun Cream on erinomainen, jos haluat suojaavan aurinkovoiteen,joka hädin tuskin tuntuu iholla. Centella asiatica -uutteellaan tämä aurinkosuoja rauhoittaa ja korjaa ihoa, antaen samalla kattavan suojan UVA- ja UVB-säteiltä. Sen ohut koostumus imeytyy ihoon nopeasti, jättämättä iholle tahmeaa tunnetta tai valkoista kalvoa.


Hellävarainen SPF tehokkaalla suojalla

PURITO Daily Go-To Sunscreen on pidetty miedon mutta tehokkaan koostumuksensa ansiosta. Se on täydennetty hoitavilla ainesosilla, jotka auttavat suojaamaan ihoa auringon UV-säteiltä, samalla kun se vaikuttaa ihoa rauhoittavasti. Tämä SPF tarjoaa poikkeuksellisen hyvän suojan jättämättä iholle rasvaisuuden tunnetta.

Täällä voit tutustua muihin K-beauty-suosikkeihin.
Selling fast
10 ml 50 ml
Great Deal
Lahja
24.90 € Ov-hinta 28.90 € (-14%)
Great Deal
Lahja
19.20 € Ov-hinta 26 € (-26%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet