Kevään lahjavinkit Molton Brownilta.
11-05-2022
Tässä ovat täydelliset lahjat Molton Brownilta!

Kevät on täydessä loistossa ja vuoden suurin juhlakausi on täällä koulun päättäjäisineen, häineen, polttareineen ja juhannusjuhlineen. Tässä on Molton Brownin lahjat, jotka hemmottelevat rakastasi. Selaa eteenpäin ja löydä kauden parhaat lahjasetit!
Uskomattomat lahjat rakkaallesi!

Hemmottele aistejasi Molton Brownin Mother's Day 2022 Fragrance Layering -tuoksulla. Tämä ihastuttava kolmivaiheinen tuoksusetti sisältää tuotteet Bath & Shower Gel, Body Lotion ja Eau de Toilette on piste i:n päälle ikonisella Delicious Rhubarb & Rose tuoksullaan. Anna rakkaasi nauttia maksimaalisesta kosteutuksesta houkuttelevalla, hienostuneella tavalla ja elvyttävällä rituaalilla missä tahansa.
Kolmikko, joka pelastaa kuivat kädet!

Mother's Day 2022 Hand Cream Trio luo kirjaimellisesti ylellisyyttä sormien ulottuville! Tämä käsivoidesetti on iloinen unelmatiimi, joka virkistää käsiä koko päivän upeilla vaaleiden sitrushedelmien, valkoisten kukkien ja ihanien hedelmien tuoksuilla. Tässä on ehdottomasti täydellinen lahja niille, joilla on ahkerat kädet.

Luo kylpyläkokemus kotiisi!

Mother's Day 2022 Bathing Trio tarjoaa ylellisen kokemuksen, jonka rakastamasi äiti ansaitsee! Tämä trio sisältää tuotteet Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel, Jasmin & Sun Rose Bath & Shower Gel ja Apelsin & Bergamott Bath & Shower Gel. Täydellinen sekoitus Molton Brownin rakastetuimpia virkistäviä tuoksuja, jotka piristävät kylpijää päästä varpaisiin.
61 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet