Koe luonnollisen hiustenhoidon hyödyt
02-03-2023

Oletko utelias kokeilemaan luonnollisia hiustenhoitotuotteita, mutta epäröit niiden tuomia tuloksia tai koet aidosti luonnollisten ja puhtaiden tuotteiden löytämisen vaikeaksi? Nyt etsintäsi on päättynyt: NUORIn hiustenhoitotuotteet sisältävät puhtaita, täysin luonnollisia ainesosia, joilla saat sekä puhtaat että hoidetut hiukset. Saammeko esitellä tuotteet, joita et halua jättää väliin.Synteettisten pehmentävien ainesosien & sulfaattien sijaan NUORI käyttää uusia, 100 % luonnollisia ja kasvipohjaisia, betaiinista (sokerijuurikkaat) saatuja kopolymeerejä. Ainutlaatuinen ainesosa syväkosteuttaa, pehmentää ja hillitsee pörröisyyttä. Uusi Vital Shampoo on sulfaatiton, runsaasti vaahtoava shampoo, joka puhdistaa kuivattamatta.


NUORIn uusi lanseeraus on Vital Conditioner, jonka kasvipohjaiset antioksidantit ja silikonittomat hoitavat ainesosat kosteuttavat hiuksia ja vähentävät pörröisyyttä ilman hiuksiin muodostuvaa kalvoa. Luonnollinen shampoo usein tasapainottaa hiuspohjan omaa rasvan tuotantoa, jolloin pienempi määrä hoitoainetta riittää kosteuttamaan hiukset. Luonnolliseen hiustenhoitoon siirtyminen hyödyttää siis paitsi hiuksia, myös ympäristöä ja lompakkoa.

Aika antaa luonnolliselle hiustenhoidolle mahdollisuus? Tutustu koko NUORIn hiustenhoitovalikoimaan ja tilaa uudet suosikkisi!

NUORI
Tilapäisesti loppu
22 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet