Korjaa hiusvaurioita ja elävöitä Wella Ultimate Repairilla
24-04-2024
Kärsitkö vaurioituneista, kuivista ja elottomista hiuksista? Meillä on sinulle ratkaisu. Hoitava Wella Ultimate Repair -sarja korjaa hiusvauriot ja vahvistaa hiuksia sekä sisältä että ulkoa päin. Opastamme sinua luomaan sarjan avulla täydellisen hiusrutiinin.

Hiusten vaurioitumiseen on monia syitä. Se voi olla seurauksena mm. lämpömuotoilijan käytöstä, kemiallisista käsittelyistä tai ulkoisista rasituksista, kuten säätilojen vaihtelusta. Vaurioituneet hiukset ovat usein erittäin hauraat ja siksi haastavat muotoilla ja käsitellä. Wella Ultimate Repairin patentoitu teknologia korjaa ja rakentaa hiusta sisältäpäin tehden hiuksista vahvat, taipuisat ja kiiltävät.Aloita rutiinisi syväpuhdistavalla Ultimate Repair Shampoolla, joka puhdistaa hiukset hellävaraisesti vahvistaen samalla vaurioituneita hiuksia. Alfahydroksihapon ja Omega 9:n kaltaisten ainesosien avulla shampoo poistaa epäpuhtaudet ja alkaa välittömästi rakentaa hiuksia uudelleen sisältäpäin. Käytä shampoopesun jälkeen Ultimate Repair Conditioneria. Se sekä tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi että auttaa vahvistamaan hiuksiasi ja luo niihin kulumiselta suojaavan suojakerroksen.Vaurioituneet hiukset voivat hyvin saadessaan lisähuomiota. Täydennä hiustenhoitorutiinisi Ultimate Repair Maskilla. Intensiivisesti kosteuttava hiusnaamio tunkeutuu syvälle hiuksiin raviten sekä hoitaen pörröisyyttä ensimmäisestä käytöstä lähtien. Käytä seuraavaksi tehokasta Ultimate Repair Miracle Hair Rescue -leave-in-käsittelyä, joka tekee hiuksista helposti selvitettävät, pehmeät ja uskomattoman kiiltävät.Yksi tärkeimmistä vaiheista hiusten parhaassa kunnossa pitämiseksi on suojata ne rasituksilta. Päätä hiustenhoitorutiinisi Ultimate Repair Protective Leave-Inilla pitääksesi hiukset terveinä ja suojataksesi niitä vaurioilta. Tämä voide luo suojakerroksen UV-säteitä, lämpöä ja muita hiusvaurioita aiheuttavia tekijöitä vastaan.

Wella Professional Ultra Repair -sarjalla voit korjata hiusvaurioita ja saada takaisin vahvat, terveet ja säteilevät hiukset. Tutustu koko sarjaan ja lue lisää tuotteista täällä.
Great Deal
95 ml
37.10 € Ov-hinta 74.20 € (-50%)
Great Deal
250 ml 1000 ml
Wella Professionals
17.10 € Ov-hinta 30.20 € (-43%)
Great Deal
18.60 € Ov-hinta 41.60 € (-55%)
Great Deal
30 ml 150 ml
Wella Professionals
7.40 € Ov-hinta 12 € (-38%)
Great Deal
200 ml 500 ml
Wella Professionals
19.20 € Ov-hinta 32.40 € (-41%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet