Kosteuta ihosi päästä varpaisiin OUAI-ihonhoitotuotteilla
02-06-2022
Hoida ihoasi päästä varpaisiin OUAI-tuotteiden avulla!

Hollywoodin hypettyä brändiä ovat ylistäneet kaikki aina Kim Kardashianista Bella Hadidiin ja Hailey Bieberiin. Tässä ovat OUAI:n myydyimmät vartalonhoitosuosikit, joita et missään nimessä halua missata. Tutustu uusiin luottotuotteisiisi, joilla luot täydellisen kylpylätunnelman kotona!

Koe Body Crème Melrose Placen raikas hehku!

Kaipaako ihosi kosteutta? Tämä nopeasti imeytyvä ja vaahtoava vartalovoide varmistaa kosteutetun ihon ravitsemalla ihoasi pysyvästi pintaa syvemmältä. Nauti upean pehmeistä tuloksista ja vastustamattomasta hehkusta!

Body Cleanser Melrose Place – virkistävä suosikkituote ​

Tämä hellävarainen vartalonpuhdistusaine varmistaa ihosi saavan ravinteita ja kosteutta samalla puhdistaen ihosi hellävaraisesti. Tulos? Body Cleanser Melrose Place tekee ihosta pehmeän kuivattamatta tai jäämiä jättämättä.
Body Crème: A true dream ​

Nauti tämän vartalonhoitosuosikin jättämästä samettisen sileästä lopputuloksesta! Ihanan kuohkea ihovoide, joka saa sinut rakastamaan ihoasi sen ravitsevan ja syväkosteuttavan vaikutuksen ansiosta. OUAI Body Crème tekee ihosta nopeasti sileän ja pehmeän,

Body Cleanser taianomaiseen virkistäytymiseen!

Ihosi uusi paras ystävä on täynnä tasapainottavia probiootteja ja ylellisiä ainesosia, jotka tekevät ihosta pehmeän. Tutustu virkistävään suihkugeeliin, joka luo täyteläisen vaahdon samalla puhdistaen, kosteuttaen ja virkistäen ihoa hellävaraisesti! Tämä ihastuttava sitruunantuoksuinen suosikki virkistää välittömästi ja puhdistaa sekä kehon että mielen.
300ml Refill (946ml)
30 €
38 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet