Kuori iho päivittäin Dermalogican avulla
16-09-2022
Kuulostaa uskomattomalta, mutta Dermalogican Daily Microfoliant ja Daily Superfoliant ovat itse asiassa tarpeeksi hellävaraisia käytettäviksi päivittäin. Kuorintojen koostumus on jauhemainen, mahdollistaen tarkan annostelun ja aktivoituen veteen sekoittaessa. Haluatko tietää lisää tuotteista sekä sen, mikä niistä sopii sinulle parhaiten? Lue lisää, niin autamme sinua valitsemaan.Dermalogica Daily Microfoliant sopii täydellisesti sinulle, joka haluat tuoda ihon uuden hehkun esiin hellävaraisella kuorinnalla. Entsyymijauhe sisältää papaiinia ja salisyylihappoa, jotka mikrokuorivat ihon pintaa ja irrottavat kuolleita ihosoluja. Riisilese ja riisiuute mikrokuorivat ihon pintaa ja helpottavat hehkua tuovan sekä pigmenttiä tasoittavan lakritsijuuri- ja greippikompleksin imeytymistä syvemmälle ihoon. Tuloksena on vastustamattoman pehmeä ja erittäin hehkuva iho.

Tee näin: Annostele pieni määrä jauhetta kunnolla kasteltuihin käsiin, hiero käsiä yhteen ja lisää vettä, kunnes tuloksena on sileä, valkoinen vaahto. Hiero puhdistetulle iholle 1–2 minuutin ajan, antamatta tuotteen kuivahtaa. Voidaan käyttää myös varovasti silmien ja suun alueelle. Huuhtele haalealla vedellä.
Dermalogica Daily Superfoliant on aktiivinen jauhekuorinta, joka taistelee ihon ikääntymistä nopeuttavia tekijöitä vastaan ja sopii siksi sinulle, joka haluat pitää ikääntymisen merkit loitolla. Tuote sisältää aktiivihiiltä, niasiiniamidia sekä voimakkaan entsyymikolmikon: papaiinia, lipaasia ja subtilisiinia. Ainesosat vahvistavat antioksidantteina ihosoluja, poistavat kuolleita ihosoluja, säätelevät talintuotantoa sekä poistavat iholta haitallisia saastehiukkasia. ​

Tee näin: Annostele pieni määrä jauhetta kosteisiin käsiin, lisää vettä ja sekoita, kunnes se on koostumukseltaan voidemaista. Levitä puhdistetulle iholle ja hiero muutaman minuutin ajan, silmien aluetta välttäen. Huuhtele. Herkkäihoisille suosittelemme kuorintaa joka toinen päivä, kunnes iho tottuu siihen.
Lahja
57g 13g
Dermalogica
18.90 € Ov-hinta 21 € (-10%)
5
Lahja
75g 13g
Dermalogica
17 €
30

Artikkelissa esiintyneet tuotteet