Laita uusi vuosi käyntiin näillä ikonisilla tähtituotteilla
Uusi vuosi on täällä ja se tuo tullessaan uusia tuulia - kaipaako ihosi kenties uudistusta? Nyt on hyvä hetki antaa iholle hieman extra rakkautta ja raikas uusi alku. Lue artikkelimme ja tutustu ikoniseen Creme de La Mer -voiteeseen, joka antaa talven väsyttämälle ihollesi uutta eloa!Ihonhoitoa, joka tekee ihmeitä

Miracle Broth on La Merin salainen ase, jonka takana on ainutlaatuinen käymisprosessin perustuva koostumus. La Merin perustaja Max Huber loi tämän ihmekompleksin merilevästä ja muista puhtaista ainesosista ja paransi sen avulla vakavista palovammoista kärsineen ihonsa. Tämä soluja uudistava eliksiiri on kaikkien La Merin tuotteiden sydän ja voi tarjota sinulle haluamasi muodonmuutoksen!

La Merin ihmevoide Creme de La Mer on saavuttanut tähtistatuksen, koska sillä on osoitettu olevan ihmeellisiä ominaisuuksia. Tämä ylellinen kosteuspommi, joka on täynnä Miracle Brothia, rauhoittaa herkkää ihoa ja antaa säteilevän lopputuloksen.
Uusi vuosi, uusi iho!

Ylellinen ja täyteläinen voide kosteuttaa kuivimmankin ihon. Creme de La Merin ansiosta rypyt, laajentuneet ihohuokoset ja juonteet jäävät menneisyyteen.

Toimi näin: Hiero Creme de La Meriä sormiesi välissä ja lämmitä voidetta, kunnes se muuttuu läpikuultavaksi. Näin aktivoit Miracle Broth-kompleksin. Levitä voidetta sitten kasvoille ja kaulalle aamuin illoin tavanomaisen ihonhoitorutiinisi yhteydessä.

Tartu tilaisuuteen ja aloita uusi vuosi La Merin ikonisen ihonhoitotähden kanssa!
30ml 60ml
165.50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet