Lancôme Génifique – kosteuttavaa ihonhoitoa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan
Kun puhutaan anti-aging-ihonhoidosta, haluamme tottakai kaikki löytää tuotteita, jotka tuottavat todellisia tuloksi. Juuri siksi me rakastamme Lancômen Génifique-tuotesarjaa!

Olet saattanut ehkä jo kokeilla ikonista Advanced Génifique -seerumia. Nyt tämä bestseller-tuote on saanut seurakseen uuden seerumin, joka sisältää kahta eri tiivistettä ja auttaa uudistamaan ja nuorentamaan ihoasi hellävaraisella tavalla. Uutuus! Kahden tiivisteen seerumi

Lancômen ikoninen seerumi on saanut uutta voimaa probiooteista! Génifique Sensitive Renovation on fantastinen anti-aging-seerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja reaktiiviselle iholle. Seerumi sisältää samaa avainainesosaa kuin alkuperäisversio, mutta on lisäksi rikastettu E-vitamiinista ja feruulihaposta koostuvalla tiivisteellä. Pullo pitää nämä kaksi tiivistettä erillään ensimmäiseen käyttökertaan asti, mikä takaa tiivisteiden maksimaalisen säilyvyyden ja laadun.

Tulet huomaamaan ihosi laadun näkyvästi parantuneen jo seitsemän päivän jälkeen. Ihostasi tulee nuorekkaampi ja se saa hehkuvamman ja tasaisemman pinnan. Näkyvät ihohuokoset ja punoitus vähentyvät huomattavasti. Rakastamme myös tuotteen kevyttä koostumusta, joka sulautuu ihoon ja jättää sen silkinsileäksi!Vähemmän ryppyjä probioottien avulla - näin se toimii!

Ainutlaatuinen järjestelmä, joka hyödyntää ihon omia mikro-organismeja mahdollistaa sen, että Génifique-tuotteet vahvistavat ihon mikrobiomia. Mikrobiomi on ihon luonnollinen hyvien bakteerien mikrobikasvusto. Mikrobiomin epätasapaino voi aiheuttaa erilaisia iho-ongelmia, kuten aknea, ihoärsytystä rai kuivuutta. Génifique sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän seitsemään prebioottista ja probioottista uutetta, jotka pitävät ihon tasapainossa ja auttavat sitä saavuttamaan terveen, nuorekkaan hehkun.
Lahja
50ml 75ml
60.90 € Ov-hinta 81 €
2
Lahja
Uutuus
71.20 € Ov-hinta 75 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet