Lancômen meikkivoideopas
20-02-2024
Mitä eroa on Lancômen meikkivoiteilla ja peitevoiteilla? Opastamme sinulle niiden uniikit ominaisuudet, jotta voit löytää itsellesi sopivimman.

Tiedämme, kuinka turhauttavaa voi olla etsiä sopiva meikkivoide, joka antaa toivotun peittävyyden ja sopii samalla omalle ihotyypille. Etsintää helpottaaksemme kokosimme oppaan, jonka avulla löydät omalle ihollesi sopivimman Lancôme-meikkivoiteen.Rasvainen iho, peittävyys keskivahvasta täyteen

Tunnetko ihosi muuttuvan päivän mittaan liian kiiltäväksi ja meikki tuntuu ihon päälliseltä kerrokselta sen sijaan, että se sulautuisi siihen? Jos ihotyyppisi on öljyinen ja akneen taipuvainen tai sekaiho, Teint Idole Ultra 24 Hour Long Wear Foundation ja Teint Idole Ultra Wear Stick ovat varmoja valintoja. Molemmat antavat keskitasosta täyden peittävyyden, pitäen ihosi mattapintaisena ja sametinsileänä. Ensiksi mainittu sisältää lisäksi öljyä imeviä Perlitea ja Silicaa, varmistaen mattaviimeistelyn ilman paakkuista tulosta.Kuiva, kosteutta kaipaava iho

Jos taas ihotyyppisi on kuivempi ja kireytyy päivän aikana ja meikki tuntuu vain pahentavan tilannetta, tarviset meikkivoiteen, joka lisää ihon kosteutta samalla, kun se antaa toivomasi peittävyyden.

Teint Idole Care & Glow -seerumimeikkivoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä tasoittavaa ja hehkua antavaa mantelihappoa, joka hoitaa ihoa sekä välittömästi että pitkällä aikavälillä. Höyhenenkevyt koostumus antaa vaivattomasti jopa keskitason peittävyyden terveellä, luonnollisella hehkulla. Toinen suosikki normaalista kuivalle ihotyypille on Teint Miracle, joka antaa lisäksi kosteutetun tunteen muuttumatta liian mataksi tai kiiltäväksi.Meikkivoiteen ohella myös peitevoide on tärkeässä roolissa täydellisen pohjan saannissa.

Halutessasi hoitavan ja hehkua antavan peitevoiteen

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer -uutuuden hoitava, hehkua tuova koostumus keskivahvalla peittävyydellä tekee ihosta kosteutetun ja säteilevän, päätymättä juonteisiin. Hyaluronihapon, peptidien ja keramidien kaltaisten ainesosien yhteisvaikutuksen ansiosta vältyt kompromisseilta – saat ihonhoidon ja meikin.

Halutessasi hoitavan, mattapintaisen peitevoiteen

Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer -peitevoiteessa luonnollinen mattaviimeistely kosteuttaa ja hoitaa ihoa, mikä on tärkeää epätasaisuuksien peittämisessä tai herkän silmänympärysalueen raikastamisessa. Parhaat vinkkimme täydelliseen pohjameikkiin Aloita meikkivoiteella ja käytä peitevoidetta vain siellä, missä sitä tarvitaan välttääksesi turhat meikkikerrokset samalla alueella.
Great Deal
24.20 € Ov-hinta 36 € (-33%)
27.80 € Ov-hinta 36 € (-23%)
Great Deal
005 Beige Ivoire 010 Beige Porcelaine
36.90 € Ov-hinta 54 € (-32%)
Great Deal
02 Lys Rose
37.70 € Ov-hinta 49 € (-23%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet