Lisää rutiiniisi ylellinen kasvoöljy – toimi näin
19-04-2023
Kasvoöljy lisää ravitsemusta ja raikastaa ihoa. Omorovicza on julkaissut ylellisen kasvoöljyn ylistettyyn Queen of Hungary -ihonhoitosarjaansa. Queen Oil on kehitetty ihon suojakerroksen hoitoon, rakentamiseen ja uudistamiseen. Pohditko, miten saisit kasvoöljyn mukaan rutiiniisi? Jatka lukemista kuullaksesi lisää.


Anna kuivalle ihollesi uutta eloa Queen Oililla. Eksklusiivinen öljy sopii ihanteellisesti käyttöön välivuodenaikoina lämpötilamuutosten altistaessa ihon rasituksille. Se sopii myös kuivemmalle ihotyypille, jolle halutaan tehokas, ihon pehmeämmäksi ja kimmoisammaksi tekevä tuote.

Queen Oil sisältää korkeita pitoisuuksia luonnon arvokkaimpia öljyjä ihon korjaamiseksi ja rakentamiseksi. Ravinteikkaat öljyt palauttavat ihon luonnolliset rasvat samalla, kun viisi marjalajia nuorentavat ihon rakennetta. Tehokas C-, E- ja K-vitamiineista koostuva cocktail lukitsee kosteuden sisään tehden ihosta täyteläisemmän ja kiinteämmän.


Miten siis sisällytät kasvoöljyn päivittäiseen rutiiniisi? Jos ihosi tuntuu erittäin kuivalta tai kelmeältä, voit käyttää kasvoöljyä tavallisen kasvovoiteen sijasta. Voit myös yhdistää sen kasvovoiteeseen antaaksesi iholle lisäboostia. Levitä muutama tippa saadaksesi säteilevän, raikkaan ja runsaasti hehkuvan ihon. Kasvoöljyä voidaan käyttää rasvaiseen tai sekaihoon boosterina kylmällä säällä, lentomatkan jälkeen tai korjaavana käsittelynä iltaisin.


Tee ihonhoitorutiinistasi täydellinen lisäämällä siihen muita tuotteita Omoroviczan Queen of Hungary -mallistosta. Aloita sametinsileällä Queen Cleanser -puhdistusvoiteella ja jatka virkistävällä Queen Of Hungary Mist -suosikilla. Levitä sitten piristävää Reviving Eye Cream -silmänympärysvoidetta, lisää hehkua lisäävää Instant Perfection Serumia ja käytä lopuksi nuorentavaa Queen Cream -kasvovoidetta.

Tutustu koko ikoniseen sarjaan alla.
Great Deal
92.60 € Ov-hinta 109 € (-15%)
Great Deal
Omorovicza
103.70 € Ov-hinta 116 € (-11%)
Great Deal
97.80 € Ov-hinta 115 € (-15%)
Great Deal
Omorovicza
62.70 € Ov-hinta 82 € (-24%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet