Listaamme suosikkituotteemme MAC Cosmeticsilta
Oletko valmis viemään meikkirutiinisi uusiin korkeuksiin? Selaa eteenpäin löytääksesi Mac Cosmeticsin meikkisuosikkeja, jotka saavat meiltä viiden tähden arvostelun!Aika päivittää meikkirutiinia?

Kaikki ovat kuulleet Little Mac Lipstick –huulipunasta, joka teki MACista kuuluisan! Kulttisuosioon nuosseet huulipunat, kymmenessä sävyssä ja kolmella eri rakenteella, ovat saaneet uuden muodon, jonka avulla voit viimeistellä meikkirutiinisi liikkeellä ollessasi. Yhdistä MAC Cosmeticsin huultenrajauskynään, jossa on kermainen koostumus, joka antaa huulille lisää muotoa, väriä ja tarkkuutta!

Oletko kyllästynyt siihen, että meikki ei kestä koko päivää? Prep + Prime Fix + on must-have ammattimeikkitaiteilijoiden keskuudessa. Tämä lukuisia palkintoja voittanut kosteuttava kasvosuihke ja primer kosteuttaa ennen meikkiä, parantaa meikin kestävyyttä ja virkistää ihoa päivän aikana raikkaan tuloksen saavuttamiseksi!Pro Longwear Concealerilla voit sanoa hyvästit tummille silmänalusille! Helposti levittyvä peitevoide keskivahvalla tai täydellä peittävyydellä antaa luonnollisen ja mattapintaisen lopputuloksen, joka kestää jopa 15 tuntia.

Yhdessä Studio Fix Powder Plus Foundation -puuterimeikkivoiteen kanssa, luot helposti täydellisen pohjan. 60 eri sävyllä tämä bestseller sopii kaikille ihon sävyille ja pohjasävyille. Toivota tervetulleeksi sileä ja virheetö lopputulos, jossa epäpuhtaudet, pigmenttimuutokset, huokoset ja punaiset alueet peittyvät täydellisesti!

Nosta mekkirutiinisi uudelle tasolle MAC Cosmeticsin myydyimmillä tuotteilla, jotka ovat viiden tähden meikkisuosikkeja!
Original Coconut
MAC Cosmetics
18.90 € Ov-hinta 25 € (-24%)
13
22.33 € Ov-hinta 37.50 € (-40%)
2
MAC Cosmetics
15.33 € Ov-hinta 26 € (-41%)
21
Russian Red Velvet Teddy
MAC Cosmetics
10.50 € Ov-hinta 13 € (-19%)
12

Artikkelissa esiintyneet tuotteet