L'Occitane: Löydä sinulle sopiva kasvojenpuhdistus
05-03-2024
Hyvä ihonhoitorutiini alkaa kasvojenpuhdistuksesta – mutta joskus voi olla vaikea tietää, mikä valita ja mitä eri tuotteet oikeastaan tekevät.

L'Occitanen ikoninen shea-sarja on täydentynyt kolmella hoitavalla puhdistustuotteella. Tutustutamme sinut hoitaviin aarteisiin – joiden ansiosta voit todella unohtaa kuivan ja ärtyneen ihon.Shea Cleansing Milk: kosteuttava ja hellävarainen puhdistus

Shea Cleansing Milk – mieto, hoitavaa sheavoita sisältävä koostumus. Kosteuttavien ominaisuuksiensa lisäksi sarja on myös pH-tasapainotettu. Jos puhdistustuotteen pH-arvo on liian hapan tai liian emäksinen, ihon luonnollinen tasapaino voi häiriintyä, mikä aiheuttaa ärsytystä, kuivuutta ja liiallista talintuotantoa.

Levitä kuivalle iholle hieromalla irrottaaksesi meikin ja epäpuhtaudet. Vältä silmänympärysaluetta. Saat puhtaan ja kosteutetun ihon, joka ei tunnu kireältä tai kuivalta.L'Occitane Shea Micellar Water: tehokas ja mieto puhdistus

Jos etsit tehokasta ja mietoa yhdellä kertaa, Shea Micellar Water on täydellinen valinta. Tämä misellinen ja vesipohjainen puhdistustuote sisältää muiden tuotteiden lailla sheavoita ja appelsiininkukkaa, joilla on pehmentäviä ja kosteuttavia ominaisuuksia.

Kosteuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi kasvot, silmät, huulet ja kaula. Se irrottaa tehokkaasti lian, rasvan ja meikin samalla, kun se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sitä ei tarvitse huuhdella pois.L'Occitane Shea Cleansing Cream: vaahtoava kasvojenpuhdistus

Jos etsit runsasta vaahtoavuutta, L'Occitanen Shea Cleansing Cream voi sopia juuri sinulle. Myös se pehmentää ihoa samalla, kun se poistaa likaa ja epäpuhtauksia kuitenkaan kuivattamatta. Sarjan kevyt mutta ylellinen appelsiininkukan tuoksu tarjoaa rentouttavan ja rauhoittavan hetken.

Levitä kostealle iholle ja hiero pyörivillä liikkeillä kasvoille ja kaulalle. Vältä kontaktia silmiin.


L'Occitane Shea Hand Cream: käsivoide, josta kaikki puhuvat

Emme voi puhua Sheasta mainitsematta myös ikonista Shea Hand Creamia. Tämä supersankari on viime aikoina kiertänyt ympäri sosiaalista mediaa – ja me ymmärrämme miksi. Nyt suosikki on raikastunut uudella kauniilla ulkomuodolla. Ulkoisesta muutoksesta huolimatta se tarjoaa saman korkealaatuisen koostumuksen kuin aiemminkin, ja sen sisältämä sheavoi kosteuttaa ja suojaa käsiä kuivuudelta ja halkeamilta.
150ml 30ml
L'Occitane
8 € Ov-hinta 8.50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet