L'Oréal Paris -ihohoito-opas
14-04-2024
Seerumi on syvähoitava osa rutiinia. Opastamme sinut L'Oréalin tehokkaisiin suosikkeihin – halutusta tuloksesta riippumatta.

L'Oréalilla on laaja valikoima seerumeita, jotka on mukautettu erilaisille ja -kuntoisille ihotyypeille. Löydät seerumin haluamaasi tarkoitukseen – kosteutus, hehku tai ikääntymisen ehkäisy. Autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavan seerumin.Kun ihosi kaipaa syväkosteutusta

Tuntuuko ihosi kuivalta ja kireältä? Filler 1,5 % Hyaluronic Acid Serum on kosteuttava seerumi, jonka hyaluronihappo ja glyseriini tekevät ihosta erittäin tehokkaasti täyteläisemmän ja kosteuttavat intensiivisesti.


Kun haluat eroon tummista silmänalusista ja hienoista juonteista

Haluatko häivyttää tummat silmänaluset ja silmänympärysihon hienot juonteet? Käytä siinä tapauksessa Filler 2,5 % Hyaluronic Acid Caffeine Eye Serumia. Tämä seerumi on tarkoitettu käytettäväksi silmänympärysiholla ja sen uraauurtava applikaattori hieroo tuotteen ihoon hellävaraisesti. Seerumi sisältää hyaluronihappoa, kofeiinia ja niasiiniamidia, jotka antavat iholle täyteläisemmän vaikutelman ja rauhoittavat turvotusta.Kun haluat tasaisemman ihonsävyn

Tätä seerumia täydentävät puhdas C-vitamiini, E-vitamiini ja salisyylihappo vähentävät ihonsävyn epätasaisuutta ja antavat iholle runsaasti hehkua. Clinical Vitamin C Serum auttaa myös vähentämään huokosten ja juonteiden näkyvyyttä. Sopii rakenteen ja epätasaisen ihonsävyn parantamiseen.


Kun haluat hoitaa ja ehkäistä ikääntymisen merkkejä

Etsitkö seerumia anti-age-ominaisuuksilla? Laser Pure Retinol Night Serum on retinolia sisältävä yöseerumi. Aktiivinen ainesosa retinoli keskittyy korjaamaan ihoa ja hoitamaan yleisiä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja hienoja juonteita. Antaa välittömän kosteutuksen ja saa ihosi tuntumaan ja näyttämään terveemmältä.


Kun haluat vähentää pigmenttiläiskiä

Halutessasi hoitaa pigmentaatiota Bright Reveal Niacinamide Dark Spot UV Serum -seerumi on sopiva valinta. Se sisältää mm. niasiiniamidia, joka vähentää aknen, pigmentaation, auringon tai ikääntymisen aiheuttamien tummien läiskien näkyvyyttä. Tämä seerumi tasoittaa ihonsävyä ja antaa iholle terveen hehkun.Kun haluat vahvistaa ja suojata ihoa

Age Perfect Midnight Serumilla voit sekä syvähoitaa ihoa että vahvistaa sitä öisten kauneusuniesi aikana. Tämä yöseerumi sisältää yhdistelmän tehokkaita ainesosia, jotka korjaavat ihoa ja suojaavat sitä vapailta radikaaleilta. Se auttaa myös vähentämään ryppyjä ja antaa iholle säteilevän hehkun.

Haluatko hoitaa muitakin iho-ongelmia? Voit mainiosti sisällyttää ihonhoitorutiiniisi useampia seerumeita. Voit esimerkiksi käyttää kosteuttavaa seerumia aamulla ja tasoittavaa seerumia illalla.
Great Deal
24.10 € Ov-hinta 28 € (-14%)
Great Deal
20.10 € Ov-hinta 24 € (-16%)
Great Deal
26.30 € Ov-hinta 30 € (-12%)
Great Deal
21.90 € Ov-hinta 27 € (-19%)
Great Deal
21.90 € Ov-hinta 24 €
Great Deal
20.60 € Ov-hinta 24 € (-14%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet