Löydä oikea puhdistustuote ihotyypillesi
Pitkän talven jälkeen on aika päivittää ihonhoitorutiineja ja antaa iholle totaalinen puhdistus, jotta se on valmiina kevääseen. Anna meidän johdattaa sinut pehmeään, puhtaaseen ja ihanan hehkuvaan ihoon muutaman suosikkipuhdistustuotteen ja -kasvoveden kanssa. Puhdistamalla kasvot aamuin-illoin annat ihollesi parhaat edellytykset tähän. Clarinsin laajasta valikoimasta löydät puhdistustuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikenlaisiin tarpeisiin. Puhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa tavoitteena on poistaa meikki, epäpuhtaudet ja saasteet iholta. Lisäksi puhdistusrutiiniin kannattaa lisätä kasvovesi, joka tasapainottaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen pH-tason. Tutustu puhdistusoppaaseemme ja löydä oikeat puhdistustuotteet juuri sinun ihollesi. 

Normaali iho

Vaihe 1. Gentle Renewing Cleansing Mousse on ihana, vaahtomainen puhdistusmousse, joka puhdistaa ihoa syvältä ja tarjoaa hellävaraisesti kuorivia vaikutuksia AHA-happoja sisältävän tamarinduutteen avulla. Hellävarainen koostumus ei kuivata ihoa ja sen sisältämät kasviuutteet antavat iholle pehmeyttä ja kosteutta.

Vaihe 2. Hydrating Toning Lotion on hellävarainen kasvovesi, joka raikastaa ihoa ja jättää sen pinnalle pehmeän ja sileän tunteen. Kasviuutteet auttavat kosteuttamaan ihoa pitkäkestoisin vaikutuksin. Pyyhkäise kasvoille vanulapulla ja ihosi on valmis ihonhoitorutiinisi seuraaviin vaiheisiin.Kuiva tai herkkä iho

Steg 1. Total Cleansing Oil on tehokas puhdistusöljy, joka irrottaa lian ja meikin ihosta tehokkaasti - jopa vedenkestävän meikin! Miellyttävä öljykoostumus tuntuu samettiselta iholla ja muuntuu maitomaiseksi emulsioksi, kun se pääsee kosketuksiin veden kanssa, mikä tekee tuotteen pois huuhtelemisesta helppoa. Ravitseva koostumus sisältää muun muassa ekologista katkerouutetta ja sitruunamelissaa, jotka tekevät ihosta pehmeän sekä moringauutetta, joka poistaa epäpuhtauksia iholta tehokkaasti.

Steg 2. Soothing Toning Lotion on ultimaattinen kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle. Geelimäinen koostumus on miellyttävä iholla ja auttaa säilyttämään kosteuden ihossa. Ihon mikrobiomi tasapainottuu ja tuotteen sisältämät kaunopunahattu- ja kamomillauutteet tarjoavat rauhoittavia vaikutuksia. Viimeistele rutiinisi seerumilla/kosteuvoiteella sitoaksesi kosteuden ihoon.Sekaiho tai rasvoittuva iho

Vaihe 1. Purifying Gentle Foaming Cleanser on syväpuhdistava puhdistusvaahto, joka on kehitetty erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Rikas vaahto puhdistaa ihoa yvältä ja poistaa ylimääräisen talin järkyttämättä ihon tasapainoa. Mesiangervouute auttaa puhdistamaan ihoa ja häivyttämään näkyviä ihohuokosia. Tämä raikastava puhdistaja sisältää myös pieniä, kuorivia helmiä, jotka tekevät ihostasi kirkkaan ja hehkuvan.

Vaihe 2. Purifying Toning Lotion on kevyt kasvovesi, jonka koostumus on vedenkevyt ja raikastava. Mesiangervo- ja taikapähkinäuutteet auttavat pitämään ihon puhtaana pitkään ja supistamaan näkyviä ihohuokosia. 

Vinkki! Muista kuoria iho säännöllisesti upean hehkun saavuttamiseksi. Kun kuorit vanhat, kuolleet ihosolut pois ihon pinnalta, stimuloit ihon uusiutumisprosessia ja annat tilaa uusille ihosoluille. Kokeile muun muassa näitä: Fresh Scrub, syväpuhdistava Pure Scrub tai öljykuorinta Comfort Scrub.
Uutuus
Lahja
23 € Ov-hinta 29 €
Uutuus
Lahja
23 € Ov-hinta 29 €
Lahja
27 € Ov-hinta 36 €
Lahja
27 € Ov-hinta 36 €
1
Uutuus
Lahja
23 € Ov-hinta 29 €
Uutuus
Lahja
22 € Ov-hinta 28 €
Uutuus
Lahja
23 € Ov-hinta 29 €
Lahja
27 € Ov-hinta 36 €
Uutuus
Lahja
23 € Ov-hinta 29 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet