Löydä oikea Sensain ripsiväri
21-10-2022

Sensai tunnetaan klassisesta 38 °C -ripsiväristään: innovatiivinen vedenkestävä ripsiväri, joka pysyy paikallaan – kunnes haluat poistaa sen vähintään 38 °C -asteisella vedellä. Vuosien saatossa tuotemerkki on lanseerannut suosikista useita versioita, joiden suosio on vankkumaton. Pohditko, minkä näistä uniikeista ripsiväreistä valitsisit? Opastamme sinut tekemään oikean valinnan.Pitkät, erotellut ripset haluavalle

Lash Lengthener 38°C on uusin lisä Sensain ripsivärivalikoimassa. Ehdoton valinta sinulle, joka haluat pitkät ripset koko päiväksi. Ripsivärissä on uniikki koostumus kahdella polymeerikerroksella, joista ensimmäinen antaa kimmoisuutta ja pituutta joka ripselle ja toinen rakennetta ja intensiivisen mustan värin. 38°C Separating & Lengthening Mascara pidentää ripsiä nailonkuitujen avulla, antaen luonnollisemman ilmeen pitkiin ja eroteltuihin ripsiin.
Enemmän tuuheutta haluavalle

Ovatko ripsesi ohuet ja hennot ja toivot täyteläisyyttä, tai haluatko saavuttaa syvän ja intensiivisen katseen? Siinä tapauksessa tuuheuttava ripsiväri on oikea valinta. Lash Volumiser 38°C:ssa on 3-kertainen spiraaliharja, joka vangitsee jokaisen ripsen. Uniikki koostumus antaa maksimaalista tuuheutta juuresta kärkeen. 38 °C -ripsiväri (Volumising) antaa tuuhentavan vahan avulla luonnollista tuuheutta joka ripseen.
Luonnollisen viimeistelyn haluavalle

Alkuperäinen 38°C-ripsiväri on arkimaskara, joka korostaa ripsiesi luonnollisuutta. Kompakti harja vangitsee vaivatta pienimmätkin ripset. Jo 25 vuotta sitten lanseerattu uniikki koostumus pitää yhä pintansa – ripsiväri pysyy paikallaan sateesta, kyyneleistä ja hiestä piittaamatta, mutta on helppo poistaa 38-asteisella vedellä.
Näyttävyyttä haluavalle

Etsinnässä ripsiväri, josta saa riittävästi tuuheutta ja pituutta? Siinä tapauksessa suosituksemme on Eyelash Base 38°C. Tämä tuote toimii joko pohjana tai pohjustusvoiteena, joka luo silmäripsiin valkoisen vahakerroksen, toimien valmistelevana alustana ripsivärille. Tällä pohjatuotteella maksimoit ripsien pituuden ja tuuheuden, tuoden niihin samalla intensiivisemmän ja eloisamman värin.

Kiinnostunut muista Sensai-tuotteista? Tutustu valikoimaan täällä.
Lahja
Black
Lahja
29.70 €
Lahja
Lahja
Black
SENSAI
27.20 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet