Löydä oma ylellinen tuoksusi Parfums de Marlylta
11-05-2022

Käytä tilaisuus hyväksesi ja varmista unelmatuoksukaappisi kesälle! Tässä ovat Parfums de Marlyn bestsellerit, jotka saavat kaikki ihastumaan aistillisiin, ainutlaatuisiin ja vastustamattomiin voimiin. Selaa eteenpäin ja löydä oma tuoksusi tänään!Unelmatuoksut naiselle

Delina Woman EDP – uskomattoman ylellinen ja sensuelli kukkaistuoksu useilla piirteillä. Muun muassa litsi, raparperi, vanilja, turkkilainen ruusu, suitsuke ja kashmir vievät sinut jännittävään seikkailuun, mikä tekee tästä itsestäänselvän tuoksun unelmiaan seuraavalle naiselle!

Delina Exclusif Woman – itämainen kukkaunelma. Haluatko jotain ylimääräistä vai oletko tyytyväinen vain parhaimpaan? Tämä bestselleri on tarkoitettu poikkeukselliselle naiselle. Anna muun muassa päärynän, litsin, greipin, suitsukkeen, ruusun ja vaniljan levittää ylellisyyttä minne ikinä menetkin.
Varma tuoksu miehelle

Carlisle Man EDP – kaikille itsenäisille miehille, jotka elävät omien sääntöjensä mukaan. Tämä mausteinen ja puumainen kukkaistuoksu on täydellinen herkuttelijoille, jotka etsivät sensuellia mutta majesteettista tuoksua. Anna mandariinin, bergamotin, jasmiinin, orvokin, kardemumman, patsulin ja guaia-puun vivahteiden ottaa hallintaansa, sopii käytettäväksi koko päivän.

Lopullisen ilon tuoksupilvi

Oriana EDP - bestseller, joka syleilee sinut suoraan ilon pilveen modernilla ja makealla tuoksullaan. Astu koukuttavaan nautinnon maailmaan ja nauti nostalgisesta nautinnosta mandariinin, greipin, kirsikoiden, vaahtokarkkien ja myskin vivahteilla.
Great Deal
Parfums de Marly
177.90 € Ov-hinta 237.50 € (-25%)
Great Deal
Parfums de Marly
161.90 € Ov-hinta 216.50 € (-25%)
2
Great Deal
Parfums de Marly
217.90 € Ov-hinta 290.50 € (-25%)
Great Deal
Parfums de Marly
164.90 € Ov-hinta 220 € (-25%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet