Löydä sopivin Hourglass-meikkivoide
24-08-2023

Hourglassin uutuudesta Veil Hydrating Skin Tint tuli nopeasti viraali ja suosikki sekä Bangerheadin että monien muiden keskuudessa, esimerkkinä Sofia Richie Grainge. Vaikka uutuus onkin monien rakastama, sen kevyt, hehkuva viimeistely ei sovi kaikille. Tähän Hourglass vastaa monipuolisella valikoimallaan. Siksi kerromme sinulle Hourglassin kolmesta erilaisesta meikkivoiteesta, jotta löydät niistä itsellesi sopivimman.

Hourglass Veil Hydrating Skin Tint

Tulos: kosteutettu iho säteilevällä hehkulla

Peittävyys: kevy

Uusi Veil Hydrating Skin Tint on ihoa kosteuttava ja hoitava voide kevyellä peittävyydellä ja maksimaalisella hehkulla. Sen ihoa hoitavat ainesosat, kuten hyaluronihappo, skvaleeni, hilpansiemenöljy ja rambutaaniseos kosteuttavat, antavat hehkua sekä täydentävät ja tasoittavat ihoa välittömästi ja pitkällä aikavälillä. Suuntaatpa toimistoon, sosiaaliseen tilaisuuteen tai hoitamaan asioita, Hourglass Veil Hydrating Skin Tint on täydellinen seuralainen saadaksesi raikkaan ja hehkuvan ilmeen vaivatta. Levittyy yhtä hienosti niin sormilla, meikkisienellä kuin Ambient Soft Glow Foundation Brushilla.

Hourglass Ambient Soft Glow Foundation

Tulos: luonnollinen, pehmeä hehku

Peittävyys: keskivahva, täydennettävä

Keskivahvasti peittävä meikkivoide, jota voit täydentää helposti. Lopputuloksena kosteutettu, tasainen, “häivytetty” ja verrattoman hehkuva iho jopa 16 tunnin ajan. Luota meihin, olemme testanneet! Luonnollisen soft-focus-viimeistelyn lisäksi sen ainutlaatuiset pigmentit suojaavat myös siniseltä valolta. Koostumus sisältää ihoa hoitavia ainesosia, kuten valkoista teeuutetta, E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka muun muassa suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Tämä meikkivoide poistaa sekä ihosävyn että -rakenteen epätasaisuudet tahraamatta, värjäämättä ja liikkumatta päivän aikana. Vinkki: levitä Ambient Soft Glow Foundation Brushilla saadaksesi parhaan tuloksen.

Hourglass Vanish Foundation Stick

Tulos: satiininen

Peittävyys: täysi

Vanish Foundation Stick on Hourglass-voiteista peittävin. Vedenkestävä koostumus sopii täydellisesti, kun haluat peitevoiteen peittävyyden, mutta puuterin painottomuuden. Verrattoman pigmenttipitoisuuden ansiosta tuotetta tarvitaan vain pieni määrä kattamaan kaikki mahdolliset iho-ongelmat ja saavuttamaan saumaton, tasainen ja satiinimainen viimeistely. Innovatiivinen koostumus säätyy ihon lämpötilan mukaan, minkä ansiosta se sulautuu helposti ihoon. Valitse 32 sävystä suosikkisi, joka pysyy 12 tunnin ajan. Vinkki: levitä Vanish Seamless Finish Foundation Brushilla saadaksesi parhaan tuloksen.

Muokkaa meikkipohjaa peitevoiteella

Haluatko peittää tiettyjä kasvojen alueita? Hourglassin huippusuositulla Vanish Airbrush Concealerilla voit mukauttaa peittävyysasteen haluamallesi tasolle. Jos esimerkiksi haluat peittää näppylöitä tai tummat silmänaluset peittämättä täysin koko kasvoja, suosittelemme yhdistämään peitevoiteen uuteen Veil Hydrating Skin Tintiin. Levitä alueille, joita haluat peittää hieman enemmän, ja sekoita Vanish Seamless Finish Concealer Brushin avulla. Oletko epävarma sävystä? Täältä näet, minkä sävyinen peitevoide sopii Skin Tintin ja Ambient Soft Glow Foundationin eri sävyihin.

Löydät meikkirutiiniisi kaiken ylistetyltä Hourglassilta täältä.

Blanc Alabaster
37 €
54 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet