Löydä sopivin Redkenin muotoilutuote
18-12-2022

Redkenin muotoilutuotteet ovat hiljattain uudistuneet. Niiden tunnetut ja kiitetyt koostumukset on nyt pakattu uusiin, kierrätettäviin pakkauksiin, joissa on selkeät etiketit. Haluatko tietää, mitkä tuotteista sopivat sinulle? Opastamme sinua löytämään itsellesi sopivimmat tuotteet.Suojaa hiuksia lämmöltä

Suosimastasi muotoilutyypistä riippumatta on aina parasta aloittaa todella hyvällä lämpösuojalla. Redken Thermal Spray sekä suojaa lämmöltä että saa kampauksen säilyttämään muotoilunsa pidempään. Suihke sopii sekä kosteille että kuiville hiuksille. Täydellinen sinulle, joka suosit muotoilua suoristusraudalla tai kihartimella. Kevyen koostumuksen ansiosta se toimii upeasti ohuissa hiuksissa.
Anna kampauksille nostetta

Tuuheuttava muotovaahto on yksi parhaista tuotteista tuuheuttavien kampausten luontiin tai ulottuvuuden lisäämiseksi. Levitä Touchable Texturea pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Muotovaahto antaa hiuksille muotoa ja täyteläisyyttä tuntumatta kovalta ja tahmealta.
Sinulle, jolla on lyhyemmät hiukset

Lyhyempiin hiuksiin käytämme mielellämme muotoilutuotteita kiinteämmällä koostumuksella saadaksemme enemmän hallintaa. Pliable Paste on liimamainen tuote, joka antaa keskikovan, joustavan pidon. Matte Clay on mattapintainen savi, joka antaa pitkäkestoisen pidon sopien erityisesti lyhyempien kampausten hallittuun muotoiluun.
Viimeistele lookkisi hiuslakalla

Kun kampaus on valmis, on tärkeää varmistaa, että se pysyy koko päivän. Tämä onnistuu parhaiten hiuslakalla. Suosikkituote Anti-frizz 20 hoitaa tehtävänsä suojaten samalla hiuksia pörrööntymiseltä päivän aikana. Kokeile suihkuttaa tätä kosteisiin, luonnonkihariin hiuksiin ennen diffuusorin käyttöä. Näin saat kiharoista määritellyt ja muotonsa pitävät.

Etsitkö jotakin muuta? Tutustu koko Redkenin muotoiluvalikoimaan täällä.
Great Deal
22.50 € Ov-hinta 28 € (-20%)
Great Deal
26 € Ov-hinta 28 €
Great Deal
22.50 € Ov-hinta 28 € (-20%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet