Löydä Wella Professionalsin Skinification of Hair
07-09-2023

Skinification of Hair -trendi, eli hiusten hoitaminen yhtä huolellisesti ja samojen periaatteiden mukaan kuin ihonkin, on yhä yksi kauneusmaailman vahvimmista trendeistä. Hiustenhoitobrändi Wella Professionals omaksuu trendin uudella Ultimate Repair -sarjallaan – käymme tässä tarkemmin läpi, kuinka.Iholla on kyky korjautua sekä sisäpuolelta solutasolla että ulkopuolelta ihoa suojaavan suojakerroksen muodossa. Hiuksilla ei kuitenkaan luonnostaan ole tätä kykyä, ja siksi joudumme useimmiten käyttämään korjaavia tuotteita vaurioituneiden hiusten pelastamiseksi. Wellan uusi Ultimate Repair -sarja sisältää kahta ihoa hoitavaa ainesosaa (AHA-happo ja Omega-9) uniikkina yhdistelmänä, joka korjaa hiuksia sekä sisä- että ulkopuolelta. AHA-happo on molekyylikooltaan riittävän pieni pystyäkseen tunkeutumaan syvälle hiuskuituihin, missä se uudelleenrakentaa ja vahvistaa kuidun rungon vetysidoksia. Omega-9 puolestaan on kertatyydyttymätön öljyhappo, joka auttaa korjaamaan hiuskuitujen ulkopuolta. Se peittää hiuksen pinnan ja täyttää kutikulan luoden hiuksiin suojaavan esteen, joka muistuttaa ihon luonnollista suojakerrosta.

Ultimate Repair -sarjan kaikki neljä tuotetta sisältävät patentoidun AHA- ja Omega-9-happojen yhdistelmän. Tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille ja -rakenteille, suorista erittäin kihariin. Shampoo puhdistaa hiukset syvältä poistaen niistä samalla metallit, kun taas hoitoaine tarjoaa sekä ravinteita että kosteutta painamatta hiuksia alas. Vaurioituneiden hiusten suojaaminen ulkoisilta tekijöiltä on erityisen tärkeää. Tähän tarkoitukseen voimme lämpimästi suositella Ultimate Repair Protective Leave-inia. Se suojaa sekä lämmöltä (230 °C asti) että myös UV-säteiltä ja mekaanisilta vaurioilta. Se tekee myös hiuksista pörrööntymättömät ja helpommin muotoiltavat.

Ultimate Repair -rutiinin tähtituote on Miracle Hair Rescue: Kevyt leave-in-suihke lupaa korjata kaikki hiustyypit sisä- ja ulkopuolelta jo 90 sekunnissa. Vinkki: halutessasi hiuksista liukuvammat selvittäessäsi kiharoita suihkussa suihkuta niihin hieman tätä leave-in-tuotetta ennen hoitoaineen levittämistä.

Alta voit ostaa Wellan Ultimate Repair -sarjan kaikkia tuotteita. Etsitkö jotakin muuta? Löydät brändin kaikki tuotteet täältä.
Great Deal
200 ml 500 ml
Wella Professionals
20 € Ov-hinta 31.80 € (-37%)
Great Deal
95 ml
36.10 € Ov-hinta 72.60 € (-50%)
Great Deal
22 € Ov-hinta 40.70 € (-46%)
Great Deal
250 ml 1000 ml
Wella Professionals
17.90 € Ov-hinta 28.90 € (-38%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet