Löydät Redken-suosikkisi nyt entistä ympäristöystävällisemmissä pakkauksissa!
Sama fantastinen sisältö - uudet, entistäkin paremmat pakkaukset! All Soft, Color Extend, Extreme ja kaikki muut Redken-suosikkimme ovat saaneet uuden, upean ulkomuodon. Uuden muotoilun lisäksi pullot on nyt valmistettu jopa 93% kierrätetystä muovista! Win-win, jos meiltä kysytään!

Mikä sitten tekee Redkenin hiustuotteista niin suosittuja? Tuotteet ovat tietenkin uskomattoman tehokkaita, mutta sen lisäksi ne on kehitetty tasapainottamaan hiusten ja hiuspohjan pH-tasoa. Tämä ominaisuus ehkäisee kaikenlaisia hiusongelmia kuten pörröisyyttä, hiustenlähtöä ja kuivuutta tehokkaasti. 

Mietitkö, mikä hiustenhoitosarja sopii parhaiten sinun hiustyypillesi? Tutustu muutamaan suosikkisarjaan alla ja löydä oma Redken-suosikkisi.Haluatko pehmeämmät ja sileämmät hiukset?

Älä missaa Redkenin kaikkien aikojen myydyintä tuotesarjaa: All Soft. Pehmentävät kompleksit ja arganöljy tekevät hiuksistasi silkinsileät ja parantavat niiden taipuisuutta ja kiiltoa. Ymmärrämme täysin, miksi tämä tuotesarja on niin rakastettu! Haluatko pidemmät ja vahvemmat hiukset?

Redken Extreme Length -tuotesarja on kehitetty kaikille, jotka unelmoivat pitkistä hiuksista. Sarja auttaa vaurioituneita hiuksia kasvamaan pidemmiksi, parantaa hiusten vastutuskykyä ja vahvistaa hiusrakenteita biotiinin ja soijan avulla. Lopputulos on vahvemmat hiukset juuresta latvaan ja hiusten katkeilu ja haarautuminen vähenee, jolloin hiukset voivat kasvaa pidemmiksi.Kaipaatko apua vaaleiden hiusten hoitoon?

Kokeile Color Extend Blondage -sarjaa, joka on kehitetty vaaleille hiuksille. Tuotteiden koostumus sisältää Ultra Violet Pigment ja Triple Acid Protein Complex -ainesosia, jotka antavat blondeille hiuksillesi vaaleamman ja raikkaamman sävyn neutralisoiden epätoivottuja lämpimiä sävyjä. Samalla tuotteet vahvistavat hiuskuituja auttaen siten väriä säilymään kauniina pidempään.Värjätyt hiukset?

Jos sinulla on värjätyt hiukset, oikeiden hiustuotteiden käyttäminen voi tehdä suuren vaikutuksen. Säilytä kampaamotulos hiuksissasi pidempään käyttämällä Color Extend Magnetics -tuotesarjan tuotteita. Shampoo ja hoitoaine auttavat säilyttämään värin intensiivisenä pidempään ja hoitavat hiuksiasi ehkäisten värjäyksen aiheuttamia vaurioita. 


Haluatko lisää volyymia hiuksiisi?

Ovatko hiuksesi ohuet ja näyttävät usein latistuneilta? Anna hiuksillesi intensiivistä kohotusta Volume Injection -sarjan tuotteilla! Sarjan shampoo ja hoitoaina antavat hiuksillesi lisää tuuheutta juuresta käsin ja jättävät hiuksiin kauniin kiiltävän pinnan. Wow!Ovatko hiuksesi vaurioituneet ja kuivat?

Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta ja kuluneilta, on tärkeää kosteuttaa, vahvistaa ja korjata hiussuortuvia. Acid Bonding Concentrate -tuotesarja on monivaikutteinen järjestelmä, joka palauttaa vaurioituneiden hiustesi elinvoiman. Näillä tuotteilla saat kiiltävät, terveet ja kauniit hiukset nopeasti!
Great Deal
16.50 € Ov-hinta 24 € (-31%)
Great Deal
19.90 € Ov-hinta 29 € (-31%)
1
Great Deal
Selling fast
16.90 € Ov-hinta 21.50 € (-21%)
2
34.9 € Ov-hinta 46.80 € (-25%)
3
Great Deal
Selling fast
19.20 € Ov-hinta 24 € (-20%)
7
Great Deal
21.90 € Ov-hinta 28 € (-22%)
Great Deal
21.50 € Ov-hinta 30 € (-28%)
1

Artikkelissa esiintyneet tuotteet