Lumene Foundation Guide
25-10-2023
Suomalainen Lumene on 50 vuodessa saavuttanut kulttimaineen, eikä vähiten suosituilla perustuotteillaan, jotka sisältävät pohjoisen luonnon hoitavia ainesosia. Jos et vielä ole testannut joitakin suosikkeja, on jo korkea aika. Autamme sinua valitsemaan sopivan Lumenen meikkivoiteista, joita löytyy ohuista ja hehkua lisäävistä mattapintaisiin ja pitkäkestoisiin.Täydellinen yhdistelmä ihonhoitoa ja meikkiä: Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum
Tämä Beauty Serum on täydellinen yhdistelmä ihonhoitoa ja meikkiä. Hehkua lisäävä maitohorsma, kosteuttavat pohjoisen levät sekä E-vitamiini parantavat ihon kuntoa pitkäkestoisesti, kun taas kevyt pigmentti tasoittaa ihon sävyä ja luo upeaa hehkua. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, etenkin silloin, kun haluat meikin tukevan ihonhoitoasi.

No make up -meikkiä ja luonnollista hehkua: Natural Glow Fluid Foundation SPF 20
Tämä hehkua antava meikkivoide luo kerrostettavaa peittävyyttä ja luonnollista hehkua, joka näyttää säteilevän sisältä päin. Koostumus sisältää muun muassa pohjoisen lähdevettä, ekologista koivunmahlaa ja pohjoisen lakkaa, joka kosteuttaa, valaisee ja tasoittaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Neutraloi punoitusta hehkuvalla lopputuloksella: CC Color Correcting Cream SPF 20
Tämä CC-voide on Lumenen ehdoton suosikki, ja me ymmärrämme miksi. Se neutraloi punoitusta ja ihon epätasaisuutta sekä antaa keskivahvaa peittävyyttä ja luonnollista hehkua. Pohjoisen puolukan ja kosteuttavan pohjoisen lähdeveden ansiosta iho saa tasaisen täydellisen pohjan. Sopii kaikille ihotyypeille.Kevyt peittävyys, joka kestää joka säässä: Stay Weightless Foundation SPF 30
Tämä hoitava meikkivoide luo pitkäkestoisen, silkkimatan lopputuloksen, joka on kuin toinen iho. Sekoitus pohjoisen antioksidanttipitoista variksenmarjaa, betaiinia ja lähdevettä ravitsee ja antaa luonnollisen mineraalisuojan UVA/UVB-säteilyä vastaan. Kevyessä koostumuksessa yhdistyvät hoitava teho ja keskipeittävä lopputulos. Saat pohjan, joka kestää koko päivän, kaikissa sääolosuhteissa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle.

Korkea peittävyys ja puolimatta: Blur 16h Longwear Foundation SPF 15
Täyteläinen, peittävä meikkivoide, joka häivyttää ihohuokoset ja muut epätasaisuudet puolimatalla lopputuloksella. Pohjoisen lähdevesi ja kanerva luovat iholle pehmeän ja miellyttävän tunteen, ja innovatiivinen teknologia häivyttää merkittävästi juonteita ja ihon muita epätasaisuuksia.

Matta ja täysin peittävä pohja sekä kontrolloitu kiilto: Matte Oil-Control Foundation
Onko sinulla rasvaisempi iho tai kärsit kiiltävämmistä alueista päivän mittaan? Tartu siinä tapauksessa tähän meikkivoiteeseen. Tämä öljytön, täysin peittävä meikkivoide antaa kiillottoman ja raikkaan lopputuloksen apunaan tasapainottava pohjoisen mesiangervo, kosteuttava pohjoisen lähdevesi sekä ultrahieno pigmentti. Sopii täydellisesti rasvaiselle ja sekaiholle.

Luo kokonaisvaltainen meikkirutiini Lumenen suosikeilla. Löydät merkin kaikki tuotteet täältä.
-30%
14 € Normaalihinta 19.90 € (-30%)
-28%
12 € Normaalihinta 16.70 € (-28%)
-28%
15 € Normaalihinta 20.90 € (-28%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet