MAC Cosmetics Foundation Guide
15-05-2024
Opastamme sinulle MAC Cosmeticsin meikkivoiteet ja autamme löytämään täydellisen pohjan ihotyypillesi ja tarpeisiisi – uutuuksista puhuttuihin klassikoihin.

Se ei aina ole helppoa – nimittäin meikkivoiteen valitseminen. Mutta positiivista on se, että nykyään todella löytyy jokaiselle jotakin toivotusta peittävyysasteesta, ihotyypistä tai lopputuloksesta riippumatta. Listasimme MAC Cosmeticsin puhutut meikkivoiteet, jotta voit löytää itsellesi sopivimman.Kun haluat paremman peittävyyden ja öljyttömän koostumuksen

Uusin lisäys MAC:in meikkivoidevalikoimaan on Studio Fix Fluid Broad Spectrum SPF15. Tämä meikkivoide tarjoaa matan lopputuloksen ja keskivahvan peittävyyden ja piilottaa epäpuhtaudet, pigmenttiläiskät, ihohuokoset ja epätasaisuudet. Se sopii rasvoittumiseen taipuvaiselle iholle, sillä öljytön koostumus säätelee ylimääräistä rasvaa vähentäen epätoivottua kiiltoa päivän mittaan. Lisäksi se on varustettu suojakertoimella SPF15, joka suojaa ihoasi haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.Kun haluat kevyemmän peittävyyden kosteuttavilla ominaisuuksilla

Kosteuttava Studio Waterweight SPF30/Pa++ Foundation antaa luonnollisen lopputuloksen ja kevyen tai keskivahvan peittävyyden. Sopii silloin, kun tarvitset lisäkosteutusta, sillä se sisältää kosteuttavan yhdisteen, joka kosteuttaa ja ravitsee välittömästi. Lisäksi SPF30 ja Pa++ suojaavat tehokkaasti auringon säteiltä.Etsitkö hoitavaa ja hehkua antavaa meikkivoidetta?

Studio Radiance Serum-Powered Foundation on ainutlaatuinen sekoitus ihonhoitoa ja meikkiä. Luvassa on kerrostettava peittävyysaste sekä hehkuva ja säteilevä lopputulos. Tämän meikkivoiteen hoitava seerumikoostumus sopii hyvin kuivalle tai aikuiselle iholle. Sen kosteuttavat ainesosat, kuten hyaluronihappo, oliivi- ja jojobaöljy sekä E-vitamiini, suojaavat ihoa saasteilta ja siniseltä valolta.

Katso täältä lisää MAC Cosmetics -valikoiman suosikkeja.
Great Deal
Lahja
44.20 € Ov-hinta 53 € (-17%)
Lahja
Uutuus
45.80 € Ov-hinta 47 €
Great Deal
Lahja
Nc20 Nc15
33.30 € Ov-hinta 43 € (-23%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet