Me testasimme: suosituimmat MAC-huulipunat

Me testasimme: suosituimmat MAC-huulipunat

Ei ole mikään salaisuus, että MAC Cosmeticsilla on ainutlaatuinen kyky saada kukkaron nyörit löystymään myös silloin, kun lompakko jo huutaa tyhjyyttään. Me tiedämme tarkalleen, miten helppoa olisi antaa sydämen päättää, mutta jos olet päättänyt pitää budjetista kiinni ja satsata vain yhteen MAC-tuotteeseen, on valinta selvä: ikoninen MAC-huulipuna. Mutta miten ihmeessä sitä pystyy valitsemaan vain yhden? Kyseessä ei ole mikään helppo tehtävä, joten me listasimme ja testasimme MACin suosituimmat huulipunat.

MAC Cosmetics Lipstick Matte

MAC Lipstick Matte on huulipuna, joka teki MACistä maailman kuulun. Tämä kulttituote on huulipuna parhaimmillaan: pysyy huulillla kuin nakutettu mutta tuntuu silti miellyttävältä. 

Lipstick Matte levittyy vaivattomasti ja on kestävyydeltään täysin lyömätön. Se antaa huulille aina ajankohtaisen mattapinnan ja on saatavilla oikeastaan kaikissa mahdollisissa sävyissä. Ikoninen huulipuna sopii klassikkoja arvostavalle statement-huulien ystävälle.

MAC Cosmetics Retro Matte

MAC Retro Matte sävyssä Ruby Woo on luultavasti kaikkien aikojen kohutuin huulipuna, eikä suotta. MAC Retro Matte -huulipunan kestävä koostumus ja superkirkkaat värit saavat kenen tahansa sydämen lyömään hitusen nopeammin. Se antaa huulille täysin mattaisin lopputuloksen, ja sävy pysyy virheettömänä kahdeksan tunnin ajan. Paras huulipuna kaikille, jotka arvostavat kirkkaita sävyjä ja kestävän mattapunan huolettomuuttaa! 

MAC Cosmetics Lipstick Amplified

Matat huulipunat ovat upeita, mutta joskus sitä tarvitsee jotakin vähän pehmeämpää harmaaseen arkeen, ja MAC Lipstick Amplified on juuri sellainen huulipuna. Se on noussut supersuosioon ihanan pehmeän ja täyteäläisen kooostumuksensa ansiosta ja se tosiaan tekee huulista miellyttävän tuntuiset niitä tahmaamatta. Bonuksena saat kauniin hienovaraisen kiillon. Tätä huulipunaa valmistetaan useassa herkullisessa sävyssä, joten sekä klassiset nude-huulet että räväkämmät lookit onnistuvat tämän punan avulla! 

MAC Cosmetics Lipstick Frost

Ysärisuosikki huurteinen huulimeikki on jälleen virallisesti cool, ja MAC Lipstick Frost -huulipunalla loihdit tämän trendimeikin helposti. Huulipuna antaa juuri sopivasti huurteisen lookin ja kaunis helmiäishehku pysyy siellä missä pysyykin, eikä eksy huulilta muualle kasvoille. Trenditietoisen suosikkihuulipuna, joka antaa kivan twistin mille tahansa lookille!


Shop the article

Mac Cosmetics Lipstick Matte
Velvet Teddy Mehr Whirl Russian Red Taupe Diva Honeylove Chili Kinda Sexy D For Danger Sin Red Rock Yash Please Me Lady Danger Antique Velvet Mangrove Instigator So Chaud Tropic Tonic Smoked Purple Heroine Men Love Mystery Breathing Fire Candy Yum-Yum Pink Pigeon Matte Royal Punk Couture Dreampot
MAC Cosmetics Lipstick Matte

alk.17.90 € Ov-hinta 

2
Mac Cosmetics Lipstick Amplified Crème
Fast Play Brick-O-La Blankety Cosmo Craving Dubonnet Dark Side Half N Half Morange Vegas Volt Impassioned Violetta Up The Amp Saint Germain Girl About Town Show Orchid Full Fuchsia Chatterbox Fusion Pink Neon Orange
MAC Cosmetics Retro Matte
Ruby Woo All Fired Up Relentlessly Red Flat Out Fabulous Runway Hit Dangerous
MAC Cosmetics Retro Matte

19.90 € Ov-hinta 

0
Mac Cosmetics Lipstick Frost
Fabby
MAC Cosmetics Lipstick Frost

alk.17.90 € Ov-hinta 

1

Share