Meikkipussin kevätsiivous: tässä ovat ainoat tuotteet, jotka tarvitset tänä keväänä!

Meikkipussin kevätsiivous: tässä ovat ainoat tuotteet, jotka tarvitset tänä keväänä!

Jos et ole yksi Kon Mari -metodiin hurahtaineista, on melko todennäköistä, että kauneusarsenaalisi sisältää tässä vaiheessa vuotta liudallisen jo nuhjaantuneiksi päässeitä tuotteita. Nyt kevään kolkutellessa oven takana onkin korkea aika katsastaa meikkipussiin, heivata jo parhaat päivänsä nähneet tuotteet ja satsata tuotteisiin, jotka hoitavat ihoasi kevään ja kesän lämmössä ja korostavat päivetystäsi (pidetään peukkuja) kauniisti! Me tiedämme, mitkä viisi tuotetta riittävät tänä keväänä!

Get the glow

Auringon valon lisääntyessä on aika tarttua hehkua antaviin tuotteisiin! Kevyesti päivettynyt iho ei tarvitse paksua meikkivoidekerrosta! Valitse sen sijaan ihon luonnollista hehkua korostavia tuotteita, kuten Pixin Glow Tonic! Tämä kulttituotteeksi noussut kasvovesi nopeuttaa solujen uudistumisprosessia ja tekee ihosta näin kirkkaamman ja hehkuvamman näköisen! Jos haluat korostaa päivetystäsi ja antaa sille vielä vähän ekstra-potkua, voit töpötellä RMS Beautyn voidemaista Living Luminizer -peiteväriä poskipäitä, nenänvartta ja amorinkaarta korostamaan! Voidemainen koostumus kosteuttaa ihoa, mutta ei jätä tahmeaa tunnetta!

Smokey, smokey

Less is more on hyvä nyrkkisääntö keväälle ja kesälle, mutta silloin tällöin sitä kaipaa myös vähän draamaattisempaa lookia. Seksikkään sumuinen smoky eyes -meikki on yksi catwalkien suurimmista trendeistä. Helpon kevätversion klassikkomeikistä teet kajal-kynän avulla! Käytä esimerkiksi Rodialin Smokey Eye Pen -kynää ja rajaa ripsien tyvi. Häivytä lopuksi rajaus. Kynää voi myös kerrostaa intensiivisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi!

Add some colour                                                                                                                            

Toinen kevään suurista catwalk-trendeistä on värikkäät huulet! Syvät punaiset, intensiiviset pinkit ja lämpimät oranssit luovat värikylläisyytensä ansiosta iloista kevätfiilistä. Värikäs huulimeikki on myös aamutorkun kauneusnörtin paras valinta – värikkäiden huulten lisäksi et nimittäin tarvitse juuri muuta, vaan luonnollinen meikki sopii voimakkaan huulimeikin kaveriksi paremmin kuin hyvin! Parhaan lopputuloksen saat, kun valitset runsaasti pigmenttejä sisältävän huulipunan. Esimerkiksi Lancômen Matte Shaker sisältää kaksi kertaa enenmmän väripigmenttejä kuin tavallinen huulipuna ja väri pysyy virheettömän koko päivän!

Shield from the sun

Me kaikki olemme kyllä kuulleet aurinkosuojan merkityksestä, mutta nämä opit juolahtavat yleensä mieleen vasta sitten, kun vahinko on tapahtunut ja iho on karrella. Aurinkosuojavoidetta tulisi oikeastaan käyttää vuoden ympäri, mutta nyt viimeistään on aika ruveta käyttämään aurinkosuojakerrointa säännöllisesti. Kokeile esimerkiksi Elizabeth Arden Pron Triple Protection Factor Face & Body -voidetta, joka sopii sekä kasvoille ja vartalolle ja paitsi suojaa auringolta myös ehkäisee ikääntymisen merkkejä!

Shop the article

RMS Beauty Luminizer Living Y
RMS Beauty Luminizer Living

44 €

0
Ekologinen
Rodial Smokey Eye Pen
Black Brown
Y
Rodial Smokey Eye Pen

24.22 € 25.50 €

0

Share