Must-have-uutuudet nuorekkaampaan ihoon
02-08-2021
Hollywoodin johtava dermatologi Joanna Vargas on juuri lanseerannut kaksi uutuustuotetta upeassa anti-aging-kokoelmassaan. Olemme täysin ihastuneita uusiin Eden Rejuvenating Pro Serum ja Eden Hydrating Pro Moisturizer -tuotteisiin. Oletko utelias kuulemaan lisää näiden tuotteiden hyödyistä? Alla kerromme lisää näistä uusista suosikeista ja jaamme samalla Joannan parhaat ihonhoitovinkit! Tyrmäävää hehkua hetkessä

Uusi Eden Hydrating Pro Moisturizer on höyhenen kevyt kosteusvoide, joka minimoi ryppyjä ja juonteita ja tekee ihostasi hyvinvoivan ja nuorekkaasti hehkuvan samalla antaen runsaasti kosteutusta! 

Joanna Vargasin vinkki:

Käytä Eden Hydrating Pro Moisturizer -kosteusvoidetta yhdessä Eden Rejuvenating Pro Serumin kanssa. Tämä yhdistelmä antaa ihollesi tyrmäävää hehkua, joka ei jää huomaamatta! Jos ihosi on erityisen kuiva, anna sille extra annos kosteutusta Eden Instant Lift Sheet Mask -naamion avulla.Käännä kelloja taaksepäin

Uutuusseerumi Eden Rejuvenating Pro Serum kääntää kelloja taaksepäin! Seerumi sisältää kasviperäisiä kantasoluja, jotka ehkäisevät ihon ikääntymistä ja palauttavat sen nuorekkaan elinvoiman. Juonteet ja rypyt häipyvät ja ihostasi tulee tasaisempi ja upean hehkuva. 

Joanna Vargasin vinkki:

Käytä seerumia Eden Pro Hydrating Moisturizerin alla päivällä, jotta ihosi saa runsaasti kosteutusta ja nuorekkaan hehkun. Antaaksesi iltarutiinillesi extra tehoa, yhdistä uutuusseerumi Supernova Serumiin! Tulet huomaamaan näkyviä tuloksia välittömästi!
Lahja
58 €
Lahja
101.50 €
Lahja
Joanna Vargas
227.50 €
Lahja
Joanna Vargas
Tilapäisesti loppu
12.50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet