Näin korjaat hiusvauriosi
07-09-2023

Onko hiuslaatusi muuttunut radikaalisti värjäyksen jälkeen? Tai koetko hiusten vain näyttävän elottomilta? Useimmat meistä kokevat joskus hiustensa olevan kuluneet tai vaurioituneet, mikä voi olla turhauttavaa.

Nämä muutamat vaiheet auttavat sinua hoitamaan ja palauttamaan hiuksesi, kun se tuntuu toivottomimmalta.

Vahvistava pesu

Käytä shampoota, joka vahvistaa vaurioituneita hiuksia syväpuhdistaen ne samalla. Tärkeä ainesosa aminohappo tunnetaan juuri hiuksia vahvistavana ja palauttavana. Muun muassa Redkenin Extreme Schampoo puhdistaa, vahvistaa ja herättää vaurioituneet hiukset eloon tehokkaasti.

Boostaa hiuksia hiusnaamiolla

Hiusnaamio sopii yleensä todellisen lisäpotkun antamiseen hiuksille. Käytä syvähoitavaa hiusnaamiota kerran tai kaksi viikossa kosteuttaaksesi ja vahvistaaksesi hiuksia. Jaottele tuote huolellisesti kaikkialle hiuksiin ja anna sen vaikuttaa käyttöohjeiden mukaisesti. Redkenin Extreme Strength Builder Plus Mask korjaa ja vahvistaa hiuksia sisältä päin sekä edistää niiden tervettä ilmettä. Sen ansiosta hiukset saavat välittömästi kiiltoa ja niistä tulee helpommin käsiteltävät.Rajoita lämpömuotoilua

Tämän me kaikki olemme kuulleet, mutta sitä on syytä toistaa: Lämpömuotoilijaa käytettäessä on erittäin tärkeää, usein myös ratkaisevaa, käyttää lämmöltä suojaavaa tuotetta. Suosittelemme Redkenin Extreme Play Safe -leave-in-käsittelyä, joka suojaa hiuksia lämmöltä 230 °C:een asti samalla, kun se korjaa halkeilleita latvoja. Suosittelemme valitsemaan laitteestasi matalamman lämpötila-asetuksen ja yrittämään myös minimoida sen käytön. Hiuksesi tulevat kiittämään.

Suojaa hiuksiasi auringolta

Liiallinen auringolle altistuminen voi vahingoittaa hiuksia entisestään. Käyttämällä hattua tai suojakertoimella varustettua hiustuotetta ehkäiset UV-vaurioita oleskellessasi ulkona pidempiä aikoja.

Kärsivällisyys on usein paras ystäväsi

Ja lopuksi, muista pysyä kärsivällisenä – Hiusten palautuminen vie aikaa. Pysymällä johdonmukaisena hiustenhoitorutiinisi suhteen huomaat parannuksia ajan saatossa.

Löydä koko Redken Extreme -valikoima täältä.

Great Deal
23 € Ov-hinta 33.50 € (-31%)
Great Deal
19.40 € Ov-hinta 26.50 € (-27%)
Great Deal
24.20 € Ov-hinta 33.50 € (-28%)
Great Deal
33.90 € Ov-hinta 42.50 € (-20%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet