Näin luot kesän trendikampaukset Styling By Bangerhead -tuotteilla
28-05-2022
Kesään uudella kampauksella! Kesän trendikampaukset eivät vaadi suurta vaivaa, vaan luot tyylisi vaivatta valitsemalla oikeat By Bangerhead -muotoilutuotteet. Tutustu uuteen muotoiluvahaan, hypetettyyn kuivashampooseen ja leave-in-creame-hoitoaineeseen ja loihdi kampaukset hetkessä.
Backslick on palannut

Kuumista kesäpäivistä elegantteihin juhliin – trendikäs backslick on nappivalinta moniin tilaisuuksiin! Entä miten tämä tyyli tehdään? Se käy helpommin, kuin ehkä ajattelit. Jos hiuksesi ovat luonnostaan kiharat, voit aloittaa niiden suoristamisella saadaksesi mahdollisimman sileän lopputuloksen. Harjaa seuraavaksi hiukset suurella harjalla. Me rakastamme Shine Enhancing Boar Bristle ja Nylon harjaa joka jättää hiukset erittäin sileiksi. Kampaa uusi muotoiluvaha Shape Shifter Styling Paste kaikkialle hiuksiin ja saat sekä pörröiset hiukset että itsepäiset vauvahiukset aisoihin yhdellä pyyhkäisyllä. Vedä hiukset taaksepäin ja jätä auki tai kiinnitä ne sileäksi nutturaksi tai poninhännäksi. Viimeistele kampaus High Ambitions Dry Texturizing Spray -suihkeella.
Letit kaikissa muodoissa

Catwalkilla näkyi lettejä kaikissa muodoissaan, kun muotitalo esitteli kesän 2022 mallistojaan. Panosta boheemiin lettikampaukseen juhannuksena tai suuntaa festareille ohuilla pikkuleteillä aitoon millenium-henkeen. Mikä on kestävän lettikampauksen salaisuus? Kuivashampoo! Suursuosikkimme Fresh Me Up Dry Shampoo antaa hiuksiin rakennetta ilman valkoisia läikkiä. Suihkuta 30 senttimetrin etäisyydeltä, odota muutama sekunti ja kampaa sitten hiukset läpi. Nyt voit ryhtyä toimeen ja alkaa letittää! Oletko tyytyväinen tyyliisi? Kiinnitä High Ambitions Dry Texturizing Spraylla.


Houkuttele villit kiharat esiin

Tähtäimessä kesyttömät, kiharat retrohiukset. Sarah Jessica Parkerin ja Mariah Careyn 90-luvun kampausten inspiroimana. Olipa sinua siunattu luonnollisilla kiharoilla tai kiharrat hiuksesi kihartimella, meillä on keino saada kiharat ilman pörröisyyttä ja vauvahiuksia. Damage Control Heat Protecting Leave In Cream on täydellinen luonnollisten kiharoiden kesyttämiseen ja se suojaa hiuksiasi lämpövaurioilta. Purista lopuksi hiuksiin uutta Shape Shifter Styling Paste -muotoiluvahaa saadaksesi kiharat pysymään paremmin ja kestävämmin.

Artikkelissa esiintyneet tuotteet