Näin luot Linda Hallbergin hehkuvan kesämeikin
02-06-2022

Etsitkö hehkuvaa meikkiä kesän juhliin, päättäjäisiin tai juhannukseksi? LH Cosmeticsin pelastavien tuotteiden avulla saat ihon hehkumaan ja teet kesänraikkaan meikin! Inspiroidu Linda Hallbergin lookista ja tee sama meikki helposti itse.

Maksimoi hehku Shaping Lightin avulla

Jos etsit nopeaa hehkun tuojaa, et voi jättää kokeilematta Shaping Lightia! Kätevän monikäyttöistä tuotetta voi käyttää korostusvoiteena, meikkipohjana tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Kosteuttavaa koostumusta on lisäksi tehostettu C-vitamiinilla, E-vitamiinilla ja ruusunmarjaöljyllä, mikä saa ihosi säteilemään syvältä. Linda levittää sitä kasvojen korkeimpiin kohtiin meikkisiveltimen avulla.
Tämä huulipuna on monikäyttöinen hintavoittaja

Meille ei tullut yllätyksenä, että Fantastick Lipstick valittiin "Vuoden parhaaksi huulituotteeksi" Swedish Beauty Awardsissa. Kermainen, kirkkaansävyinen huulipuna on todellinen monitoimituote, jota voidaan käyttää sekä huulilla että poskilla. Saat SPF15-aurinkosuojan, hehkua ja maksimaalista kosteutta. "I Die" on hohtava, kevyesti koralliin taittava sävy. Linda käyttää sitä voidemaisena poskipunana.

Kiiltoa huulille Infinity Lip Glossin avulla ​

Huulikiillot ovat palanneet ja tänä kesänä jokainen haluaa pehmeät, kiiltävät huulet. Infinity Lip Gloss -huulikiilto tuottaa täyteläisen ja todella kiiltävän tuloksen ilman tahraamista. Sisältää myös SPF15-aurinkosuojan – täydellinen kesään! Läpinäkyvä, hohtava kiilto saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Koostumuksessa on kevyt vaniljan tuoksu ja se on rikastettu kosteuttavilla ja ravitsevilla ainesosilla, hyaluronihapolla ja E-vitamiinilla. Linda käyttää lookissaan sävyä ”Mellow mauve”.
Great Deal
LH cosmetics
13.50 € Ov-hinta 20 € (-32%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet