Näin luot virheettömän meikkipohjan Laura Mercierillä
30-08-2023

Laura Mercier on yksi meikkipohjien suosikkimerkeistämme kultinomaisine klassikoineen pohjustusvoiteista setting-tuotteisiin. Real Flawless Weightless Perfecting Foundationista tuli nopeasti suursuosikki, ja nyt se on saanut sisaruksen puuterimuodossa: Real Flawless Luminous Perfecting Pressed Powder. Käymme läpi, kuinka saat tällä power-duolla virheettömän meikkipohjan koko päiväksi.

Real Flawless Foundation ja Real Flawless Powder hälventävät ihonhoidon ja meikin välistä rajaa. Tuotteet kosteuttavat ihon välittömästi, säätäen samalla rasvantuotantoa ja ehkäisten kiiltoa päivän aikana. Meikkivoide antaa täydellisen alun rutiiniin ihon rakastamilla ja ihon suojakerrosta vahvistavilla ainesosilla, kuten kamelian siemenet, E-vitamiini ja kaakaouute. Levitä sienellä tai siveltimellä saadaksesi täydennettävän, keskipeittävän 12 tuntia kestävän lopputuloksen. Tuote peittää välittömästi sekä ihosävyn että -rakenteen epätasaisuudet, parantaen ihoa pitkällä aikavälillä; lisäksi se tuntuu kevyeltä iholla paakkuuntumatta.

Levitettyäsi meikkivoiteesi on Real Flawless Powder -uutuuden vuoro: Voidemainen kivipuuteri, joka vie meikkipohjasi uudelle tasolle. Puuteri täyttää ihon löysyyttä, antaa luonnollisen hehkun ja tasapainottaa ihon kosteus- ja rasvatasoja. Ihoa hoitavien ainesosien ansiosta meikki ei juurikaan tuntuu iholla. Levitä Laura Mercierin s-muotoillulla Glow Brushilla parhaan tuloksen saamiseksi.

Laura Mercier tarjoaa todellisia ikoneja sekä pohjustusvoiteiden että setting-tuotteiden muodossa. Antaaksesi meikkipohjallesi parhaat edellytykset suosittelemme varustautumaan haluamallasi brändin Pure Canvas -pohjustusvoiteella ja viimeistelemään ikonisella Translucent Loose Setting Powderilla tai Translucent Pure Setting Spraylla.

Oletko valmis luomaan kaikkien aikojen parhaan meikkipohjasi? Tilaa kaikki Laura Mercier -suosikit täältä.

40 € Normaalihinta 49.50 € (-19%)
49.50 €
Laura Mercier
42 €
Laura Mercier
53 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet