Näin päivität ihonhoitorutiinisi syksyyn
Lämpötilat alkavat laskea ja kesävaatteet saavat taas antaa tilaa neuleille ja kaulahuiveille. Samalla, kun päivität vaatekaappiasi, kurkista myös kylpyhuoneen kaappiin ja päivitä ihonhoitorutiinisi uuteen vuodenaikaan! Syksy tuo tullessaan kylmemmän ja kuivemman ilman, mikä tarkoittaa sitä, että nyt on taas aika satsata erityisesti ihon kosteutukseen.

Olemme nyt valinneet syyssuosikkimme Dermalogican valikoimasta - klikkaa kotiin nämä suosikit tuomaan ihonhoitorutiiniisi kosteusboostia!Kosteuta ja suojaa

Kesän jälkeen ihomme kaipaa erityisen paljon kosteutta. Saatat myös huomata, että kasvoillesi on kesän aikana ilmestynyt tummia läiskiä, jotka eivät katoa rusketuksen häipyessä? Päivitä ihonhoitorutiiniasi Dermalogican uudella BioLumin-C Gel Moisturizer -kosteusvoiteella, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa antaen sille raikkaan hehkun ja tasaisemman rakenteen. Levitä silkinsileä geelivoide kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Anna rutiinille lisäpotkua  PowerBright Dark Spot Serum -seerumilla, jos haluat myös häivyttää pigmenttiläiskiä.

Älä unohda maksimoida myös iltarutiiniasi. Dermalogica Sound Sleep Cocoon on täydellinen yövoide syksyyn! Voide kosteuttaa ihoa intensiivisesti luonnollisten kasviuutteiden ja innovatiivisten ainesosien avulla. Lopputulos? Sileä ja kauniisti hehkuva iho, joka palautuu tehokkaammin ja tuntuu aamulla sileältä ja hyvinvoivalta.Superkuuri hehkuvaan ihoon

Näyttääkö ihosi harmaalta ja elottomalta? Dermalogican Rapid Reveal Peel on todellinen superkuuri iholle, joka kaipaa hehkua! Helppokäyttöinen kuorintakuuri kotikäyttöön laittaa ihosolujen uusiutumisprosessin käyntiin ja tasoittaa sekä pigmenttiläiskiä että juonteita. Jokainen pakkaus sisältää 10 hoitokertaa. 

Aloita kuuri yhdellä hoitokerralla päivässä, kolmen päivän ajan. Kolmannen päivän jälkeen, pidä yhden viikon tauko ja jatka tämän jälkeen yhdellä hoitokerralla viikossa seitsemän viikon ajan. Lopputulos on taianomaisesti hehkuva iho!
Lahja
91 € Ov-hinta 94 €
Lahja
85.20 € Ov-hinta 106 € Säästät 20,80 €
Lahja
74.20 € Ov-hinta 87 € Säästät 12,70 €
3
Lahja
Uutuus
66.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet