Näin pidät hiuksesi raikkaina pesujen välillä
12-09-2022
Haluatko pidentää hiustenpesujen väliä useilla päivillä saadaksesi terveemmät ja hyvinvoivat hiukset? Look no further – jaamme parhaat vinkkimme, joiden avulla pidät hiuksesi raikkaina pidempään. Näiden vinkkien avulla voit nyt odottaa päivän, pari tai kolme pidempään ennen seuraavaa hiustenpesua.
Harjaa öljyt pois

Usein hiustenpesun ajatellaan olevan tarpeen, koska hiuspohja on rasvainen, vaikka kuivat latvat pärjäisivät vielä muutaman päivän. Näissä tilanteissa Mason Pearson Bristle & Nylon on täydellinen työkalu tasapainottamaan hiuksia, ja sen avulla pesujen väliä voidaan pidentää. Aitojen villisikaharjasten ja nailonin yhdistelmän avulla hiukset tulevat selvitetyiksi ja luonnolliset öljyt jakautuvat latvoihin.
Pese ilman vettä

Kuivashampoo voi olla yksi tärkeimmistä tuotteista hiusten raikastamiseen pesujen välillä. Haluamme suositella KMS Conscious Style Cleansing Mistiä, joka on uudenlainen raikastava tuote. Tämä ainutlaatuinen suihke sumutetaan osioittain hiuspohjaan ja hiusjuureen, ja sen annetaan vaikuttaa 30 sekuntia ennen kuin hiukset harjataan läpi, jolloin puhdistusprosessi aktivoituu. Seuraavaksi hiukset voidaan kuivata pyyhkeellä tai hiustenkuivaajalla, ja lopputulos on mielestämme todella uskomaton! Hiuksista tulee raikkaan kosteutetut ilman jäämiä.
Tuo eloa kiharoihin

Tiedämme tunteen, kun herätessä huomaa täydellisesti muotoiltujen, kiiltävien ja kimmoisten kiharoiden loistavan poissaolollaan. Tiedämme myös, että kiharoiden elvyttäminen vedellä ja kiharavoiteella voi vaatia sekä aikaa että energiaa. Siitä syystä haluamme nyt esitellä ratkaisun; Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Leave-in. Tämän suihkeen avulla raikastat kiharat vaivatta, ilman sen suurempaa aikaa ja vaivaa. Suihkuta kaikkialle hiuksiin, rutistele ja ravistele kiharoita – eloisat kiharat alta aikayksikön.
Viimeinen keino

Tuntuuko, että hiukset eivät voi odottaa vaan ne on pestävä NYT? Please welcome: the scrunchie. Kun et todellakaan jaksa, viitsi tai ehdi pestä hiuksiasi, voit helposti odottaa vielä päivän sitomalla ne kiinni. Jos hiukset ovat erityisen rasvaiset, voit tehdä trendikkään, kiiltävän ja sileän poninhännän, eikä kukaan epäile mitään! Suosikkejamme ovat Slip Pure Silk Minnie Scrunchiet, jotka eivät kuluta hiuksia tai vahingoita niitä terävillä metalliosilla.
Dark Ruby Ivory White
Mason Pearson
188 €
Great Deal
19.90 € Ov-hinta 25 € (-20%)
Great Deal
36.50 € Ov-hinta 42 € (-13%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet