Näin pidät hiukset vastapestyn tuntuisina pitkään

Näin pidät hiukset vastapestyn tuntuisina pitkään

Kukapa ei rakastaisi vastapestyjen hiusten raikkaan kevyttä tunnetta. Me jaamme parhaat vinkkimme suihkunraikkaan tunteen ylläpitämiseen. Nappaa vinkit ja nautit putipuhtaasta tunteesta vaikka pesukertojen välissä ehtisi vierähtää useampikin päivä!

Ground work

Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että kun pohjatyöt ovat kunnossa, on vastapesty tunne myös helpompi ylläpitää. Hiuksiin kertyy helposti muotoilutuotteiden jäämiä, mikä on omiaan jättämään jopa periaatteessa vastapestyihin hiuksiin likaisen tunteen.

Uhraa siis muutama ekstrahetki suihkussa ja käytä hiustenpesuun kerran viikossa syväpuhdistavaa shampoota. Esimerkiksi Bumble & Bumblen Sunday Shampoo on paitsi loistava sunnuntairituaalli myös loistava apuväline raikkaamman tunteen ylläpitämiseen. Tavallista shampoota suosiville vinkkinä kerrottakoon, että hiusten vaahdottaminen shampoolla kahteen kertaan auttaa poistamaan hiuksiin jääneitä muotoilutuotejäämiä.

Happy ending

Se, miten viimeistelet shampoopesun, vaikuttaa olennaisesti siihen, kuinka kauan vastapesty tunne hiuksissa säilyy. Jos käytössäsi on omalle hiustyypillesi liian hoitava hoitoaine, jäävät hiukset raskaan tuntuisiksi ja tuntuvat inhottavan rasvaisilta melkeinpä heti pesun jälkeen. Käytä mahdollisimman kevyttä hoitoainetta, jos sinulla on hennot tai ohuet hiukset. Esimerkiksi Wella Professionalin Elements Light Renew Conditioner on ohuita hiuksia hellästi hoitava hoitoaine, joka ei jätä hiuksia raskaan tuntuisiksi.

Style it right

Myös se, miten muotoilet hiuksesi vaikuttaa siihen, miltä hiukset tuntuvat. Jos tavoitteena on puhtaan ilmava tunne, on hiusten föönaaminen yksi parhaista tavoista saada ilmavuuttaa hiusten tyveen. Föönaa hiukset pyöröharjan avulla ilmaviksi tai föönaa hiukset pää alas päin saadaksesi kuohkeutta tyveen.

Fake it 'til you make it!

Vaikka pohjatyö on tärkeää, on kuivashampoo paras salainen aseesi vastapestyn tunteen ylläpitämiseen. Kokeile esimerkiksi Bangerheadin Fresh Me Up -kuivashampoota, jonka tehokas mutta kevyt koostumus ei jätät hiuksia tönköiksi.

Shop the article

Bangerhead Fresh Me Up (250ml)
Bangerhead Fresh Me Up (250ml)

4.43 € 5.90 € Ov-hinta 

9

Share