Näin saat pienemmät ihohuokoset muutamassa minuutissa

Näin saat pienemmät ihohuokoset muutamassa minuutissa

Tupakointi, ikääntyminen ja aurinko ovat usein syypäinä ihohuokosten laajetumiseen ja usko pois, et todellakaan ole yksin ongelman kanssa! Jos unelmissasi kuitenkin on silkinsileä iho, on huokosten häivyttämiseen onneksi muutama kätevä konsti!

Clean

Laajentuneiden ihohuokosten häivytysprojektissa ensimmäinen vaihe on ihon huolellinen syväpuhdistus, joka poistaa mustapäät ja muut ihohuokosiin kerääntyneet epäpuhtaudet. Parhaiten syväpuhdistukseen sopii kirkastava naamio, jolla on kuorivia ominaisuuksia! Esimerkiksi jo kulttituotteeksi muodostunut Blackhead Killer Peel of Mask tai julkkisten suosikki Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask hoitavat homman kunnialla kotiin!

Tighten

Kun epäpuhtaudet on irroitettu on aika ryhtyä edistämään ihohuokosten supistumista! Valitse tuote, joka sekä ravitsee ihoa että supistaa ihohuokosia. Korealaisen ihonhoidon ystäville Bentonin etananlimaa ja mehiläisen myrkkyä sisältävä, ihoa hellävaraisesti hoitava Snail Bee High Content Essence on itsestäänselvä valinta. Perinteisempään ihonhoitoon luottaville Cliniquen Pep-Start Hydroblur Moisturizer on todellinen nappivalinta ja luottotuote vailla vertaa!

Hide

Viimeinen vaihe siloposkilookin aikaansaamiseksi onkin ovela silmänkääntötemppi! Nyt otetaan käyttöön ihoa tasoittava meikinpohjustusvoide eli primer. Esimerkiksi Dr. Brandtin Pores no More Pore Refiner tasoittaa ihohuokosia ja saa ne näyttämään pienemmiltä. Tämän lisäksi se pitää ihon mattapintaisena ja tasapainottaa ihon talintuotantoa. Pixi Flawless Poreless Primer taas on loistava valinta kaikille, jotka haluavat tuottee, jonka avulla meikin korjailu myös päivän mittaan onnistuu!

Shop the article

Share