Näin saat salonkimaisen kiillon 5 minuutissa
01-02-2024
OUAIn viimeisin lisäys Hair Gloss on valloittanut kaikki beauty loverit. Nyt voit saada helposti säkenöivän salonkimaisen kiillon kotona – miten ihanaa.

Toivotamme OUAI Hair Glossin tervetulleeksi avosylein. Nopea ja helppo kotikäsittely, joka välittömästi parantaa hiusten rakennetta ja antaa kiiltoa. Perehdyimme hoitaviin ainesosiin ja listasimme täydellisen oppaan Hair Glossin käyttöön parhaalla tavalla. Valmistaudu vastaanottamaan kiilto.Hoitava hiusnaamio toimivilla ainesosilla

Ei ole salaisuus, että Hair Gloss tekee ihmeitä hiuksille. Hiusnaamio sisältää hoitavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, riisivettä ja pantenolia, jotka yhdessä lisäävät kiiltoa, hoitavat vaurioita ja parantavat värin voimakkuutta. Lisäksi Hair Gloss antaa jopa 232 ℃ lämpösuojan, on cruelty-free eikä sisällä sulfaatteja tai parabeeneja.Italialaisen sitruunan ja Ros de Main raikkaat vivahteet

Kuvittele käveleväsi kesäpäivänä mukulakivikadulla, jolla ruusut kiipeävät pitkin talojen julkisivuja. Hair Gloss tarjoaa myös ylellisen tuoksuelämyksen bergamotin, italialaisen sitruunan, Ros de Main, orvokin ja valkoisen myskin vivahtein.Näin käytät tuotetta Hair Gloss

- Pese hiuksesi shampoolla.
- Jos hiuksesi ovat kuivat, käytä hoitoainetta ennen Hair Glossia. Onko sinulla hienot hiukset ja rasvainen päänahka tai öljyiset hiukset? Ohita sitten hoitoaine ja jatka heti käyttämään Hair Glossia.
- Jaa hiuksesi 3-5 osaan hiusten paksuuden mukaan. Levitä sitten tuotetta hiusten keskeltä latvoihin. Käytä jokaiseen osaan herneen kokoinen määrä.
- Kampaa tyvestä latvoihin tasaisen levityksen saamiseksi.
- Odota viisi minuuttia ennen huuhtelua. Luota prosessiin – vaikka hiukset eivät ehkä tunnu pehmeiltä heti levityksen jälkeen, ne tuntuvat silkkisiltä huuhtelun jälkeen.
- Käytä pesun jälkeen ihoon jätettävää hoitoainetta, jos tarvitset lisäkosteutta.
- Parhaan tuloksen saat muotoilemalla lämmöllä.

Tulos kestää jopa kolme pesukertaa.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av OUAI (@theouai)Pohditko, mikä OUAIn shampoista ja hoitoaineista sopii juuri sinulle? Valitse OUAIn pakkauksista Fine, Medium tai Thick, jotka on nimetty kätevästi hiustyyppien mukaan. Näin löydät helposti sopivimman vaihtoehdon, ovatpa hiuksesi ohuet, keskipaksut tai paksut.

Tutustu koko OUAIn valikoimaamme täällä.
Lahja
34 €
Lahja
300ml Refill Pouch (946ml)
28 €
Lahja
300ml Refill Pouch (946ml)
28 €
Lahja
300ml Refill Pouch (946ml)
28 €
Lahja
300ml Refill Pouch (946ml)
28 €
Lahja
300ml Refill Pouch (946ml)
28 €
Lahja
300ml Refill Pouch (946ml)
28 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet