Niasiiniamidi hiusten ja hiuspohjan hoitoon
19-06-2023

Hiustesi kuivuustasosta riippumatta löydät sopivan tuotteen Kérastase Nutritive -sarjasta. Ihonhoidon inspiroimat ainesosat, kuten niasiiniamidi ja kasvipohjainen proteiini, tarjoavat ravitsemusta ja vahvuutta kaikentyyppisille kuiville hiuksille.

Kérastase on vienyt Nutritive-sarjan seuraavalle tasolle päivitetyllä ainesosaluettelolla, muotoilulla ja uudella hiuspohjan Nutritive Scalp Serumilla. Hoitamalla hiuksiasi Nutritivella voit vahvistaa kuivia ja hauraita hiuksia saaden takaisin niiden alkuperäisen vahvuuden.

Tutustuimme päivitettyihin tuotteisiin ja valitsimme suosikkimme.

Terveet hiukset alkavat hyvinvoivasta ja terveestä hiuspohjasta. Nutritive Scalp Serum hoitaa ja tarjoaa hiuspohjalle virtamiineja. Kosteuttava seerumi kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa välittömästi ja tehokkaasti ja sisältää niasiiniamidia. Kevyt koostumus hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa niitä kuormittamatta.

Seerumia voidaan käyttää sekä kuivaan että kosteaan hiuspohjaan, ja levittäminen onnistuu parhaiten jakamalla hiukset osioihin ja levittämällä suoraan jakaukseen.

Nutritive Lait Vital Conditioner on kevyt ja ravitseva hoitoaine hennoista tuuheampiin hiuksiin. Sen ravitsevien lipidien ja proteiinien intensiivinen ravitsemus selvittää ja silottaa kuivat hiukset. Vinkkimme on antaa Nutritive Lait Vitalin vaikuttaa 2–3 minuuttia ennen huuhtelua toimivuuden varmistamiseksi.Ravitsemusta tyvestä latvaan. Nutritive 8H Overnight Serum, kauneusseerumi, joka nimensä mukaisesti vaikuttaa yöaikaan. Nutritive Scalp Serumin tavoin se sisältää niasiiniamidia ja hoitaa hiuksia syvältä suojaten samalla esimerkiksi tyynyn aikaansaamalta hankaukselta. Lisäksi se tarjoaa annoksen tärkeitä ravinteita, jotka parantavat koostumuksen kykyä ravita ja vahvistaa hiuksia. Levitä seerumia kuiviin tai kosteisiin hiussuortuviin ja -latvoihin ja anna vaikuttaa yön yli. Seerumia ei tarvitse huuhdella pois aamulla.

Haluatko tietää lisää Kérastase Nutritive -sarjan päivityksistä? Napsauta tästä tutustuaksesi niihin.

Selling fast
18 € Ov-hinta 26.50 € (-32%)
Selling fast
24 € Ov-hinta 34.50 € (-30%)
Selling fast
24 € Ov-hinta 34.50 € (-30%)
35 € Ov-hinta 49.50 € (-29%)
26 € Ov-hinta 36.50 € (-29%)
Selling fast
18 € Ov-hinta 26.50 € (-32%)
Selling fast
32 € Ov-hinta 45 € (-29%)
Selling fast
32 € Ov-hinta 45 € (-29%)
35 € Ov-hinta 49.50 € (-29%)
Selling fast
35 € Ov-hinta 49.50 € (-29%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet