Oho! Meistä suurin osa käyttää kuivashampoota väärin!

Oho! Meistä suurin osa käyttää kuivashampoota väärin!

Vaikka kuivashampoo onkin noussut yhdeksi viime vuosien suosituimmista muotoilutuotteista, käyttää meistä suurin osa sitä täysin väärin. Oletko sinä tehnyt nämä tavalliset virheet?

Valitse oikein

Ensimmäinen kömmähdys tapahtuu monella jo kuivashampoota ostaessa. Ei ole aivan sama, mitä päähänsä oikein suihkuttaa, vaan kuivashampoon ominaisuudet vaikuttavat olennaisesti lopputulokseen. Ensisijaisesti volyymia ja lisätekstuuria kuivashampooltaan etsivien kannattaa satsata koostumukseltaan hieman raskaampaan kuivashampooseen. Esimerkiksi Label M:n suosittu Label M Dry Shampoo -kuivashampoo antaa hiuksille tekstuuria ja tekee niistä helpommin muotoiltavat. Jos taas haet vain raikkaampaa tunnetta, kannattaa valita koostumukseltaan kevyt kuivashampoo, esimerkiksi Joicon Style and Finish Instant Refresh.

Ei harmaille hiuksille

Kun oikea koostumus on löytynyt on aika valita oikea sävy! Vaaleille hiuksille tavallinen valkoinen kuivashampoo toimii usein hyvin, mutta tummissa hiuksissa valkoinen puuteri saattaa näyttää likaiselta tai harmaalta. Nykyään on onneksi saatavilla myös sävytettyjä vaihtoehtoja, joten raikkaamman tunteen perään haikailevien brunettienkaan ei enää tarvitse saada harmaita hiuksia (pun intended) kuivashampoon takia! Kokeile esimerkiksi REF:n ruskeaa Dry Shampoo 204 Brown -hiuspuuteria, joka sopii useimmille tummahiuksisille!

Ammattilaisen otteet käyttöön

Jos kuivashampoorutiiniisi kuuluu lähinnä kuivashampoon suihkautus tyveen ja hiusten nopea pörröttäminen, on aika siirtyä järeämpiin keinoihin! Parhaimman lopputuloksen saat nimittäin, kun työstät kuivashampoon hiuksiin osio osiolta. Käytä esimerkiksi ghd:n Tail Comb -piikkikampaa ja jaa hiukset jakaus jakaukselta osioihin. Suihkuta sitten kuivashampoota jokaisen osion tyveen ja hiero tuote hiuksiin joko sormin tai kuivan ja puhtaan pyyhkeen avulla, jotta ylimääräinen tuote irtoaa ja hiuksiin jää vain raikas tunne. Aamu-uniset voivat puolestaan suihkuttaa kuivashampoon hiuksiinsa jo illalla! Näin kuivashampoo imee ylimääräisen rasvan itseensä jo yön aikana, ja aamulla jää ainakin reilu vartti lisäaikaa torkuttamiseen!

Shop the article

ghd Tail Comb
ghd Tail Comb

9.52 € 11.90 € Ov-hinta 

1
Joico Style and Finish Instant Refresh (200ml)
Joico Style and Finish Instant Refresh (200ml)

20.93 € 27.90 € Ov-hinta 

0

Share