Opas: Estée Lauder Futurist SkinTint vs. saman sarjan meikkivoide – selitämme eron
26-10-2023
Estée Lauder on klassista kauneutta edustava brändi, joka pyrkii tarjoamaan helppokäyttöisiä ja pitkäkestoisia tuloksia antavia tuotteita. Brändi on nyt vienyt kauneudenhoidon uudelle tasolle uusimmalla lisäyksellään, Futurist SkinTint Serum -meikkivoiteella, joka kuuluu ylistettyyn Futurist-sarjaan.

Tutustuimme sarjan kolmeen kulmakiveen, niiden uniikkeihin ominaisuuksiin sekä eroihin.12 tuntia peittävä Futurist Hydra Rescue 

Moisturizing Makeup SPF 45 -meikkivoide tarjoaa sekä UV-suojan että ennenkokemattoman 12 tunnin peittävyyden. Probioottitekniikalla ja chia-siemenuutteella se tarjoaa luonnollisen ilmeen täydellisellä peittävyydellä ja hehkun ilman erillistä ihonhoitoa. Ravista tuotetta hyvin ennen levittämistä saadaksesi täyden peittävyyden ja tasaisen ihosävyn.Peittävyys ja hoito yhdessä

Sarjaa täydentävä Futurist SkinTint Serum SPF20 on silkinsileä ja hoitava seerumimeikkivoide. Se on erinomainen valinta sekä peittävyyttä että ihonhoitoa etsivälle. Tuote tarjoaa kevyen ja hohtavan lopputuloksen 8 tunniksi jättäen ihon mukavan ja pehmeän tuntuiseksi. Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 -meikkivoiteen tavoin se sisältää probioottitekniikan ja chia-siemenuutetta, jotka parantavat ihosävyä ja lisäävät ihon omaa kosteutta. Jokainen Futurist SkinTint Serum SPF20 -meikkivoiteen levitys on 85 % hoitavia ainesosia sisältävä ihonhoitokäsittely, ja jo viikossa tuote parantaa ihosävyä ja ihon pehmeyttä.

Suurin ero näiden kahden tuotteen välillä on peittävyysaste ja UV-suoja.

Kosteuttava pohjustusvoide

Futurist Aqua Brilliance™ Watery Glow Primer valmistelee ihosi meikkausta varten ja kosteuttaa ainutlaatuisella geelikoostumuksellaan. Sen koostumuksesta 80 % on ihoa hoitavia ja elinvoimaisuutta parantavia ainesosia. Levitettäessä raikas geelivoide muuttuu mikropieniksi ihoa silottaviksi vesipisaroiksi. Lopputuloksena on kosteutettu, hehkuva iho valmiina meikkirutiinillesi.

Sarjan kaikki tuotteet edistävät ihon säteilyä ja terveyttä, mikä tekee siitä enemmän kuin meikkirutiinin. Löydä lisää Estée Lauder -tuotteita täältä.
44.90 € Ov-hinta 52 € (-14%)
51.90 € Ov-hinta 60 € (-14%)
51.90 € Ov-hinta 60.50 € (-14%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet