Opas: Hiustyypillesi sopiva hiusnaamio
22-12-2023
Naamiot ovat usein vahvempia kuin hoitoaineet tai leave-in-tuotteet, ja siksi niihin kannattaa panostaa. Hiusnaamio antaa hiuksille runsaasti sitä, mitä ne tarvitsevat, olipa se kosteutta, korjausta tai lisäravinteita. Jaamme joitakin ehdottomia suosikkejamme ja autamme sinua valitsemaan juuri sinun hiustyypillesi sopivan hiusnaamion.La'dor Perfect Hair Fill-Up: Vahvistava ravinne kaikille hiustyypeille

Soveltuvuus:
Hiustyypeille, jotka kaipaavat runsaasti ravinteita, kosteutta ja kiiltoa.

Tämä tehokas hoito on yksi K-Beauty-suosikeistamme hiuksille. Se sisältää kiiltoa antavaa kollageenia, korjaavaa ja vahvistavaa keratiinia, kosteuttavia ja pörröisyyttä vähentäviä keramideja ja suojaavia silkkiproteiineja.

Käyttö:
Nestemäinen koostumus muuttuu voidemaiseksi kylmään veteen sekoitettuna: Sekoita pieni määrä tuotetta pieneen määrään kylmää vettä suoraan kädellä tai astiassa. Levitä tasaisesti puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3–10 minuuttia. Huuhtele haalealla vedellä ja muotoile.OUAI Fine to Medium Hair Treatment: kevyttä kosteutusta ja korjaavuutta

Soveltuu:
Hienoille tai ohuille hiuksille, jotka ovat pörröiset, vaurioituneet ja kaipaavat kosteutta.

Koetko hiusnaamioiden latistavan hiuksesi? Tässä on naamio sinulle – Fine to Medium Hair Treatment sisältää ravitsevan sekoituksen mm. sheavoita, pantenolia ja hydrolysoitua keratiinia, jotka tekevät hiuksista pehmeät ja kiiltävät ilman painon tunnetta. Saat siis kosteutta, korjaavuutta ja apua pörröisyyteen joutumatta tinkimään runsaudesta tai rakenteesta.

Käyttö:
Levitä pyyhekuiviin hiuksiin shampoon jälkeen. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele haalealla vedellä kosteuden ja kiillon säilyttämiseksi.


Aveda Botanical Repair Intensive Strengthening Masque Rich: tehokasta korjaavuutta

Soveltuvuus:
Keskipaksut/paksut hiukset, jotka kaipaavat tehokorjausta ja hoitoa.

Tämä tehokas naamio sisältää kasvipohjaisia teknologioita ja kahta eri kasvipohjaista rasvahappoa, jotka syväkorjaavat hiuksia jo ensimmäisellä käyttökerralla. Se vahvistaa hiusten rakennetta sisältä päin ja korjaa vaurioita hiuskuidun kaikissa kerroksissa. Sen ihanan täyteläinen koostumus ravitsee tehokkaasti, mikä tekee hiuksista selvästi terveemmät, pehmeämmät ja sileämmät.

Käyttö:
Levitä kosteisiin hiuksiin shampoon jälkeen. Anna vaikuttaa 2–5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.Noir Stockholm Epic Treat Deep Conditioning Treatment Mask: uusi elämä käsitellyille hiuksille

Soveltuvuus:
Sameat, kuivat tai käsitellyt hiukset, jotka kaipaavat tehokorjausta.

Kevyt mutta tehokas naamio on suunniteltu elvyttämään vaurioituneita hiuksia. Suojaava kasviuute, proteiinit ja aktiiviset ainesosat hoitavat kuluneita latvoja, korjaavat ja ravitsevat syvältä kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Sisältää orgaanisia camelia-, makadamia- ja arganöljyjä, Pinot Noir -rypäleensiemenuutetta ja irlanninsammalta.

Käyttö:
Purista ylimääräinen vesi pestyistä hiuksista ja hiero tuote suortuviin. Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.


Re-Born Hairsolution Black Mud Mask: tasapainottava ja rauhoittava naamio hiuspohjalle

Soveltuvuus:
Ärtynyt, epätasapainoinen tai kuiva ja hilseilevä hiuspohja.

Tämä mineraalipitoinen hiusnaamio sopii silloin, jos kärsit hiuspohjan ongelmista, kuten kutinasta, kuivuudesta tai hilseestä. Koostumus sisältää Kuolleenmeren mustaa savea, joka sisältää jopa 26 eri mineraalia. Ne vähentävät tehokkaasti hiuspohjan ärsytystä ja kutinaa, stimuloivat mikroverenkiertoa ja hiusten kasvua sekä ravitsevat ja kosteuttavat.

Käyttö:
Purista shampoopesun jälkeen hiuksista ylimääräinen vesi ja hiero reilu määrä tuotetta koko hiuspohjaan. Laita päähän nailonpäähine tai lämmin pyyhe ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele haalealla vedellä.


Edellisten lisäksi löydät valikoimastamme monia ammattilaistasoisia ja tehokkaita hiusnaamiota. Katso koko kategoria täältä.
20.80 € Ov-hinta 26 € (-20%)
200ml 450ml
9.60 € Ov-hinta 12 € (-20%)
Lahja
38 €
-20%
Re-Born Hairsolution
31.20 € Normaalihinta 39 € (-20%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet