Opas: Hypetettyjen Hourglass-huulituotteiden erot
07-02-2024
Olet varmasti kuullut viraalista Hourglass-puuterista, mutta ethän ole missannut heidän huulituotteitaan? Katso 5 suosikkiamme täältä.

Sukella huippuoppaaseemme, jossa käymme läpi Hourglassin ihastuttavat huulituotteet (jotka vievät varmasti meikkityylisi uudelle tasolle). Kuinka kauan kehuttu huulikynä kestää ja mitä eroa kaikilla ihanilla kiilloilla oikeastaan on?Hoitava huulipuna täyteläisellä kiillolla

3-in-1-hybridisuosikki Phantom Volumizing Glossy Balm värjää kuin huulipuna, kiiltää upeasti kuin huulikiilto, ja sillä on huulirasvan hoitavia ominaisuuksia – voiko parempaa ollakaan? Voit valita sävyistä, jotka vaihtelevat tyylikkäästä nudesta rohkeaan statement-punaiseen. Sopii täydellisesti niille, jotka haluavat huolitellun ilmeen liikkeellä ollessaan.

Edut:
- Voimakas värikoostumus sulaa heti huulille
- Kosteuttava ja pehmentävä
- Korkea kiiltoKoko päivän kestävä huulikynä

Hourglassin kehutut Shape and Sculpt -huultenrajauskynät löytyvät 7 neutraalissa sävyssä ja punaisina klassikoina. Tämä erittäin voidemainen huulikynä on rikastettu ravitsevalla jojobaöljyllä, joten se on helppo levittää samalla kun se ravitsee huulia. Tässä kynä sinulle, joka haluat tyylikkään rajauksen täyspeittävällä, koko päivän pysyvällä mattavärillä.

Edut:
- Pysyy koko päivän
- Ei sotke, joustaa eikä haalistu
- Täydennetty ravitsevalla jojobaöljyllä
- Täysin peittävä mattapintaTäyteläiset huulet ja vastustamaton kiilto

Unreal Volumizing High Shine Lip Glossin silkkinen koostumus sisältää tehokkaita aktiivisia ainesosia, jotka kosteuttavat ja vahvistavat huulten luonnollista muotoa, tarjoten pitkäkestoista volyymia. Silkinsileä huulikiilto neutraaleista sävyistä läpinäkyvään kiiltoon

Edut:
- Ei tahmaista tunnetta
- Sisältää ravitsevan sekoituksen sheavoita ja avokadoöljyä – kosteuttaa tehokkaasti
- Erittäin kiiltävä viimeistely


Voidemainen, täysin peittävä huulipuna

Lahjoitamme jokaisesta myydystä Unlocked-sarjan tuotteesta 5 % Nonhuman Rights Projects -järjestölle villieläinten vapauttamiseksi. Koe intensiivinen, satiinisen voidemainen lopputulos Unlocked Satin Creme -huulipunalla – saatavana 12 sävyssä. Tämä huulipunakoostumus on rikastettu ravitsevilla ainesosilla, kuten mangonsiemenvoilla, avokadoöljyllä ja arganöljyllä, jotka antavat huulillesi pitkäkestoista kosteutta koko päivän ajan, jotta huulipuna pysyy kauniina. Sopii niille, jotka käyttävät huulipunaa luottotuotteena niin työssä kuin illallisilla.

Edut:
- Rakennettava, täyspeittävä
- Kosteuttava voidekoostumus
- Satiininen, voidemainen pintaKosteuttava, mattapintainen huulipuna

Uusin lisäys Unlocked-sarjaan on Unlocked Soft Matte Lipstick, joka kietoo huulet täyteläisiin väreihin kauniilla, mattapintaisella viimeistelyllä. Huulipuna on rikastettu ravitsevilla ainesosilla, joten huulet eivät rohdu tai tunnu kuivilta.

Edut:
- Rakennettavissa, täysi peittävyys
- Voidemainen koostumus, joka on mukava käyttää koko päivän
- Mattapinta
34 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet