Opas: Katso Tom Ford Private Blend
27-10-2023
Tom Ford on hienon tuoksuvalikoimansa ansiosta monien suosikkimerkki. Unisex Private Blend -mallisto koostuu merkin ainutlaatuisimmista ja persoonallisimmista tuoksuista, jotka on luotu peilaamaan erityisiä muistoja, paikkoja ja tunteita. Maailman kaikista kolkista peräisin olevia premium-ainesosia sisältävät tuoksut ovat samaan aikaan pelkistettyjä ja vivahteikkaita, ja niin kestäviä, että tuoksu taatusti säilyy koko päivän.

Opastamme sinut Private Blend -malliston saloihin, aina Oud Wood -suosikista uusimpaan Ebène Fumé -tuoksuun.Jos suosit puisia tuoksunuotteja, valitse:

Oud Wood Eau de Parfum. Agarpuu (Oud) on oikea parfyymien kruununjalokivi, eikä Tom Fordin Oud Wood ole vähempää kuin moderni mestariteos. Siinä yhdistyvät harvinainen agarpuu sekä vaniljan ja mausteiden hienovarainen makeus, mistä syntyvä tuoksu on yhtä huumaava kuin hienostunutkin. Tämä tuoksu on todiste Fordin kyvystä tasapainottaa perinteitä ja uusinta uutta.

Tuscan Leather Eau de Parfum. Tuscan Leather on tuoksumatka Toscanan aaltoileville kukkuloille, missä kukoistaa nahkakäsityö. Se on arkailematon ja hallitseva tuoksu, jossa sahrami, musta mokka ja jasmiini herättelevät nahan sensuaalisuuden ja upeuden puhtaimmassa muodossaan.

Ebène Fumé Eau de Parfum. Tämä uutuus on kuin rauhallisuuden ja yltäkylläisyyden harmoninen tanssi. Savuiset puulajit, tuoreet yrtit, lumoava hartsi ja upeat kukat kutsuvat sisään hajuvesien tummempaan, mystisempään maailmaan. Ebène Fumé on sopiva tuoksu arvostaessasi syvyyttä ja monimuotoisuutta, lämpöä ja rauhaa.Jos pidät lämpimistä, mausteisista tuoksuista, valitse:

Tobacco Vanille Eau de Parfum. Tämä tuoksu vangitsee aistit sekoituksella tupakanlehteä ja vaniljaa. Se on sekä savuinen että makea, mikä tekee siitä täydellisen heille, jotka arvostavat monimuotoisia, vihjailevia ja mystisiä tuoksuja.

Lost Cherry Eau de Parfum. Lost Cherry on puoleensavetävä ja huumaava tuoksu, jossa kirsikkalikööriin upotettujen mustien kirsikoiden makeus yhdistyy tonkapavun ja karvasmantelin lämpöön. Se on mieleen jäävä tuoksu, joka herättää halun ja kaipuun.

Fucking Fabulous Eau de Parfum. Nimensä veroisesti tämä tuoksu on yksinkertaisesti fantastinen. Tämän tuoksun rohkea sekoitus karvasmantelia, nahkaa ja tonkapapua herättää huomion ja tekee pysyvän vaikutuksen.

Soleil Blanc Eau de Parfum. Jos auringolla olisi tuoksu, se olisi Tom Fordin Soleil Blanc. Tämä tuoksu on kuin kesän lämmin halaus, jossa bergamotin, kardemumman ja valkoisten kukkien vivahteet yhdistyvät ambran mausteisuuteen. Ihana sekoitus, joka tempaa sinut ylelliseen rantalomakohteeseen.Jos pidät raikkaista tuoksusta, valitse:

Neroli Portofino Eau de Parfum. Tämä suosikki vie meidät välittömästi Italian Rivieran reheville rannoille, missä lämpimät auringonsäteet kimaltavat raikkaassa merituulessa. Vaalea, piristävä sekoitus sitrusta, kukkia ja ambraa hehkuu virkistävää ylellisyyttä ja tekee siitä täydellisen valinnan lämpimiin, aurinkoisiin päiviin.

Jos suosit kukkaistuoksuja, valitse:

Bitter Peach Eau de Parfum. Bitter Peach on houkutteleva sekoitus mehukasta persikkaa, veriappelsiinia, patsulia ja rommilla terästettyä Davana-öljyä. Sen tuoksu on sekä hedelmäinen että sensuelli, mikä luo vastustamatonta houkutusta. Tämä on valinta sinulle, joka haluat erottua joukosta ja jäädä mieleen.

Rose Prick Eau de Parfum. Tom Fordin Rose Prick on klassinen ruusutuoksu, joka nousee uusiin korkeuksiin. Sekoitus bulgarialaista ja turkkilaista sekä Centifolia-ruusua tekee tuoksusta sekä elegantin että uskaliaan. Jos pidät ruusutuoksuista, tulet rakastamaan tätä.
30ml 50ml
TOM FORD
66 €
30ml 50ml
TOM FORD
66 €
TOM FORD
Tilapäisesti loppu
58 €
30ml 50ml
30ml 50ml
66 €
250 €
100 ml 50 ml
TOM FORD
250 €
30ml 50ml
93 €
30ml 50ml
TOM FORD
218 €
100 ml 50 ml
10ml 30ml
66 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet