Opas: Löydä oikea Good Girl -tuoksu Carolina Herreralta
30-11-2023
Useimmat meistä tuntevat Carolina Herreran ikoniset, korkokengän muotoiset Good Girl -tuoksut, mutta miten ne oikeastaan eroavat toisistaan? Käymme läpi kunkin tuoksun tuntomerkit, jotta sinun on helpompi valita oikein – etsitpä sitten tuoksua itsellesi tai lahjaksi.Alkuperäinen Good Girl

Ikoninen tuoksu, joka aloitti kaksijakoisuuden ilmentämisen. Sensuelli sekoitus jasmiinia, tonkapapua ja kaakaota edustaa kontrastia valon ja pimeyden välillä. Tämä tuoksu on täydellinen valinta heille, jotka etsivät rohkeaa, mutta kuitenkin hienostunutta tuoksua. Erityisen sopiva juhlavaan iltaan.


Charmikas Good Girl Blush

Viimeisin lisäys Good Girl -mallistoon on alkuperäisen version pehmeämpi ja miedompi tulkinta. Sen kukkaiset ja hedelmäiset vivahteet jasmiinia, ruusua ja punaista marjaa luovat leikillisyyden tunnetta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan päiväkäyttöön tai hetkiin, jolloin kaivataan hienovaraista, mutta charmikasta ja lämmintä tuoksua.


Eläväinen Very Good Girl

Tämä tuoksu on ylistys modernille naiselle, ja siinä tuoksuvat punaiset viinimarjat, litsi, ruusu sekä vanilja. Very Good Girl on räätälöity eläväiselle ja energiselle kantajalle, joka syleilee elämää. Se sopii kaikenlaisiin sosiaalisiin tilanteisiin ja hauskoihin hetkiin, ja heijastelee pirteää ja dynaamista persoonallisuutta.


Itsevarma Good Girl Supreme

Tämä jatkokehittely alkuperäisestä Good Girlistä edustaa itseluottamusta aidoimmillaan. Sen täyteläinen sekoitus tuberosaa, tonkapapua ja egyptiläistä jasmiinia sopii niille, jotka etsivät todellista voimatuoksua, joka auttaa ottamaan jokaisen tilan haltuun. Siksi se sopii meistä erityisen hyvin työelämään, tai kun haluat hieman vahvistaa itseluottamustasi.


Glamouria tihkuva Very Good Girl Glam

Tässä on malliston eläväisin ja eniten glamouria tihkuva tuoksu. Very Good Girl Glam vangitsee ylellisen ja hienostuneen tunnelman pursuilevalla sekoituksellaan punaista viinimarjaa, ylang-ylangia sekä jasmiinia. Tämä tuoksu on todellinen statement-valinta, täydellinen erityisiin iltoihin tai kun haluat tehdä pysyvän vaikutuksen. Etsitkö täydellistä deittituoksua? Tässä sinulla on lyömätön ehdokas.Alkuperäinen rajoitettuna versiona

Onko alkuperäinen Good Girl EdP jo yksi suosikeistasi? Lisää tuoksuvalikoimaasi Good Girl EdP Dazzling Garden. Tässä rajoitetussa keräilylahjassa on sama ikoninen tuoksu-dna kuin alkuperäisessä, mutta puettuna hohtavaan violettiin, jota täydentää säkenöivä kulta.


Carolina Herreran tuoksu-universumi sisältää muutakin kuin suositun Good Girl -sarjan, kuten karismaattiset Bad boy -tuoksut. Jokainen tuoksu, olipa se sitten naisille tai miehille, heijastelee kantajansa persoonallisuutta ja tyyliä. Katso kaikki Carolina Herreralta tästä.
Great Deal
50 ml 30 ml
Carolina Herrera
63.90 € Ov-hinta 82 € (-22%)
Great Deal
30ml 50ml
Carolina Herrera
50.90 € Ov-hinta 74 € (-31%)
Great Deal
50 ml 30 ml
63.90 € Ov-hinta 78 € (-18%)
Great Deal
30ml 50ml
Carolina Herrera
63.90 € Ov-hinta 79 € (-19%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet