Opas: Löydä oikea puhdistus ihollesi Dr. Barbara Sturmilta
05-10-2023

Puhdistus on ihonhoitorutiinisi A ja O. Jotta ihosi voisi hyvin ja kestäisi päivän rasitukset, sinun tulee poistaa kuolleet ihosolut, epäpuhtaudet ja ylimääräinen rasva. Puhdistus myös valmistelee ihoa seuraavia tuotteita varten, jotta saat rutiinistasi kaiken mahdollisen irti. Aloita poistamalla meikki Dr. Barbara Sturm Make-up Removerilla, jonka jälkeen on vuorossa ihotyypillesi sopiva cleanser.

Kaikki ihotyypit, myös herkkä: Dr. Barbara Sturm Make-up Remover

Kaksivaiheinen puhdistus misellivedellä ja kasvipohjaisilla öljyillä, jotka poistavat tehokkaasti ja hellästi kaiken meikin, jopa vedenkestävän ripsivärin. Misellivesi poistaa epäpuhtaudet, kun taas öljy palauttaa ja tasapainottaa ihoa, ja lopputuloksena on pehmeä ja kosteutettu tunne. Ravista pulloa osioiden sekoittamiseksi ja pyyhi kaikki meikki pois vanulapun avulla.

Kaikki ihotyypit, myös herkkä: Dr. Barbara Sturm Cleanser

Mieto puhdistusvaahto, joka poistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin häiritsemättä ihon pH-arvoa. Lääkekasvi portulakka rauhoittaa ja kosteuttaa, kun taas aloe vera korjaa ja antaa iholle uuden elämän.

Rasvainen/sekaiho: Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser

Tämä puhdistusaine koostuu hienosta jauheesta, joka yhdessä veden kanssa sekoittuu pehmeäksi vaahdoksi. Vaahto puhdistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Entsyymit poistavat kuolleita ihosoluja ja saavat ihosi tuntumaan puhtaalta, kirkkaalta ja pehmeältä.

Kuiva/herkkä iho: Dr. Barbara Sturm Facial Scrub

Tuntuuko ihosi pintakuivalta, epätasaiselta, väsyneeltä tai kelmeältä? Anna ihollesi uusi elämä tällä kasvojen kuorinnalla. Hienot kuorintajyvät poistavat kuolleita ihosoluja ja stimuloivat verenkiertoa. A-vitamiini ja portulakka auttavat rauhoittamaan ihoa ja lievittävät tulehdusta.

Kuiva/aikuinen iho: Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Cleansing Cream

Tämä täyteläinen cleanser on täydellinen aikuiselle ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle. Koostumusta on tehostettu anti-ageing-ainesosilla, jotka ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Puhdistusvoide poistaa hellävaroen meikin ja epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ja suojaa ilmansaasteilta.

Etsitkö täydellistä rutiinia? Dr. Barbara Sturm tarjoaa edistynyttä ja tavoitteellista ihonhoitoa kaikille ihotyypeille. Tutustu tuotemerkkiin täällä.

Dr. Barbara Sturm
75 €
Dr. Barbara Sturm
69 €
Dr. Barbara Sturm
63 €
Dr. Barbara Sturm
63 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet