Opas: Löydä paras ripsivärisi Estée Lauderilta
28-09-2023

Täydellisen ripsivärin löytämisessä kyse on suurilta osin mausta ja mieltymyksistä. Haluatko superpitkät ja dramaattisen tuuheat vai luonnollisesti erotellut ripset? Vedenkestävä vai ei? Iso vai pieni harja? Mieltymyksistäsi riippumatta Estée Lauderilta saat todella hyvän ripsivärin. Lue oppaamme alla löytääksesi itsellesi sopivimman ripsivärin.

Dramaattinen pituus ja tuuheus hetkessä: Turbo Lash Mascara

Uusi Turbo Lash Mascara antaa pituutta ja tuuheutta nopeasti. Innovatiivinen koostumus ympäröi ripset antaen maksimaalisen tehon paakkuuntumatta tai varisematta. Harja on kehitetty poimimaan ja levittämään ripsiväriä tehokkaasti. Koostumusta on tehostettu ravinteikkailla kasviöljyillä, jotka hoitavat palauttaen ripsiisi luonnollisen täyteläisen ilmeen.

Maksimaalinen tuuheus ilman paakkuja: Sumptuous Extreme Mascara

Unelmoitko tekoripsien kaltaisesta tuuheudesta? Silloin Sumptuous Extreme Mascara sopii sinulle. Koostumus on täynnä tuuheuttavia kuituja, jotka vievät omat ripsesi uudelle tasolle. Edistyksellinen harja varmistaa tarkan levityksen pidentäen ripsiäsi reilusti – ilman ripsivärin paakkuuntumista tai varisemista.

Paras kestävyys ilman paakkuja: Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara

Haluatko ripsivärin, joka pysyy kunnolla olematta vedenkestävä? Siinä tapauksessa tämä on uusi go to -ripsivärisi. Se tarjoaa 15 tunnin kestävyyden täysin paakkuuntumatta. Saat kauniisti erotellut, uskomattoman pitkät ripset. Patentoitu koostumus sulkee ripsivärin kestämään päivittäisen hien, lämmön ja ilmankosteuden. Plussaa on lisäksi sen helppo poispestävyys lämpimällä vedellä ja puhdistusaineella.

Vedenkestävä upealla pituudella ja nosteella: Sumptuous Rebel Length & Lift Mascara

Sumptuous Rebel Length & Lift Mascara on monipuolinen, kestävä ripsiväri. Siro harja on kätevä käyttää silmien muodosta riippumatta, ja se antaa ripsille maksimaalisen pituuden ja nosteen. Luot vaivatta erotellut ja määritellyt ripset ilman paakkuja. Vedenkestävä koostumus pysyy kokonaiset 24 tuntia ja kestää niin hikeä kuin kosteutta varisematta.

Great Deal
Lahja
29.10 € Ov-hinta 44 € (-34%)
Great Deal
Lahja
Estée Lauder
Tilapäisesti loppu
31.40 € Ov-hinta 44 € (-29%)
Great Deal
Lahja
Estée Lauder
Tilapäisesti loppu
33.30 € Ov-hinta 44 € (-24%)
Lahja
31 € Ov-hinta 44 € (-30%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet