Opas: Löydä Shu Uemuran bestseller-tuotteet, jotka vaalivat hiuksiasi
21-03-2022

Tässä ovat Shu Uemuran myydyimmät tuotteet, joita rakastetaan kaikkialla maailmassa - mielikuvituksellisella sisällöllä ja supertehokkailla tuloksilla unelmiesi hiukset ovat vain napsautuksen päässä.

Mietitkö mikä sarja sopii parhaiten hiuksillesi? Löydä Shu Uemura -suosikkimme, jotka korjaavat, kosteuttavat ja antavat hiuksillesi optimaalisen kiillon!Haluatko korjata ja suojata hiuksiasi? Shu Uemuran Ultimate reset -sarja on rikastettu japanilaisella riisiuutteella, palauttaa vaurioituneita hiuksia, vahvistaa hiussäikeitä ja suojaa tulevalta hiusten katkeilulta. Saat aikaan terveet hiukset, jotka tuntuvat pehmeiltä.

Älä missaa: suosikki Ultimate Reset Shampoo, Ultimate Reset Mask ja Ultimate Reset Conditioner. Täydellinen korjaava sarja, joka tekee hiuksista eloisammat ja kauniimmat, hallittavammat ja upean kiiltävät.Kaipaavatko hiuksesi ravintoa ja kiiltoa? Ikoninen Essence Absolue Collection on rikastettu kameliaöljyllä, joka ravitsee hiuskuituja rasittamatta niitä, mikä tekee hiuksista kiiltävät ja joustavat.

Älä missaa: Ehdoton suosikki Essence Absolue - ravitseva ja suojaava hiusseerumi, joka torjuu kuivumista ja auringon vaikutusten aiheuttamia vaurioita samalla kun se hemmottelee hiuksiasi intensiivisellä ravinnolla.Kaipaavatko hiuksesi kosteutusta? Moringa-öljyuutteella rikastettu Shu Uemura Urban Moisture -sarja ravitsee ja kosteuttaa. Täydellinen sarja sileiden ja pehmeiden hiusten luomiseen luonnollisella kiilteellä.

Älä missaa: Urban Moisture Shampoo ja Urban Moisture Conditioner -hoitoaine, jotka aktiivisten aineiden avulla tekevät hiuksista helppohoitoiset ja tuntuvat pehmeiltä ja kevyiltä. Ainutlaatuisen moringan, punalevän ja gentianjuuriuutteen ansiosta se vangitsee epäpuhteudet ja lievittää hiusongelmia samalla torjuen vapaita radikaaleja!

34.90 € Ov-hinta 37 €
44.90 € Ov-hinta 48 €
Great Deal
50.90 € Ov-hinta 59 € (-14%)
Great Deal
42.90 € Ov-hinta 48 € (-11%)
33.50 € Ov-hinta 37 € (-9%)
Shu Uemura
44.90 € Ov-hinta 61 € (-26%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet