Opas: Löydä sopiva Jane Iredale -meikkivoide
28-06-2023

Etsitkö meikkivoidetta, joka peittää ja viimeistelee kuten haluat ja samalla hellii ihoasi? Tutustu Jane Iredalen mineraalimeikkivoiteisiin. Ihoa hoitavista meikeistään tunnettu merkki tarjoaa useita eri pohjustustuotteita, joten löydät sopivan niin mattapintaiseen kuin hehkuvaankin viimeistelyyn, kevyellä tai täydellä peittävyydellä.


Kevyttä peittävyyttä ja hoitavia ainesosia

Uusin Jane Iredalen meikkivoide on tehokkaasti kosteuttava HydroPure Tinted Serum -seerumimeikkivoide. Ihanasti viilentävä aloe vera -geelipohja sisältää kapseloituja mineraaleja sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa, runsaasti antioksidanttipitoista CoQ10:ä ja ihon kosteussuojakerrosta vahvistavaa oliivien skvalaania. Seerumi tasoittaa ihon sävyä ja luo nuorekasta hehkua sekä kosteuttaa ihoa. Huippuvalinta kuivalle tai ikääntyneelle iholle.

Dream Tint Tinted Moisturizer on kevyesti peittävä värillinen päivävoide, joka edistää ihon luonnollista kauneutta ja luo tervettä hehkua: täydellinen valinta silloin, kun haluat antaa ihollesi hieman lisäboostia. Vedenkestävä koostumus kosteuttaa ja suojaa ihoa SPF15-suojakertoimella. Dream Tint luo pehmeästi häivytetyn vaikutelman, häivyttäen juonteita ja suurentuneita ihohuokosia.Enemmän peittävyyttä haluaville

Glow Time Pro BB Cream tarjoaa täyden peittävyyden tinkimättä hoitavista ainesosista. Tässä BB Creamissa yhdistyvät pohjustusvoiteen, meikkivoiteen, peitevärin ja SPF25-aurinkosuojan ominaisuudet. Toisin sanoen se on siis huippuvalinta, kun haluat täydellisen meikkipohjan nopeasti ja helposti. Se antaa silkinsileän viimeistelyn, joka kestää koko päivän tuntumatta raskaalta iholla.

Jos sinulla on rasvaisempi ihotyyppi tai toivot mattapintaista meikkipohjaa, valitse Beyond Matte Liquid Foundation. Sen rasvaisuutta absorboiva koostumus antaa kerrostettavaa peittävyyttä tukkimatta ihohuokosia tai korostamatta juonteita. Kasvipohjaisia uutteita sisältävä meikkivoide ravitsee ja tasapainottaa ihoa sekä luo samettisen viimeistelyn.

Sinulle, joka suosit jauhemaista meikkivoidetta

Amazing Base Loose Mineral Powder Foundation on monipuolinen irtopuuterimainen mineraalimeikkivoide, jossa yhdistyvät peitevoiteen, meikkivoiteen ja puuterin edut samalla, kun sen SPF 20 suojaa ihoa. Silkinsileä puuteri luo iholle luonnollista hehkua ja samettisen tunteen. Puuteria voi helposti kerrostaa kevyestä täyteen peittävyyteen ilman tahroja tai raskasta tunnetta iholla. Leväuute ja granaattiomena rauhoittavat, suojaavat ja ravitsevat ihoa, joten puuteri sopii kaikille ihotyypeille.

PurePressed Base on yksi Jane Iredalen ikonisimmista tuotteista, eikä syyttä. Toisin kuin yllä mainittu Amazing Base, tämä puuteri on sopiva vaihtoehto, jos suosit puristepuuteria, joka luo hieman mattapintaisemman lopputuloksen. Sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä ja akneen taipuvainen iho.

Katso koko Jane Iredalen ihoa hoitava meikkivalikoima tästä.

Artikkelissa esiintyneet tuotteet