Opas: Löydä täydellinen Libre-tuoksusi Yves Saint Laurentilta
28-09-2023

Yves Saint Laurent on lähes synonyymi ylellisyydelle ja ikoninen nimi tuoksumaailmassa. Libre-kokoelma on vallannut markkinat vauhdilla ja sisältää useita eri tuoksuja jokaiseen tilanteeseen. Pidätkö klassisen Libre Eau de Parfumin eleganssista, tai etkö saa tarpeeksesi intensiivisestä L'Absolu Platine -uutuudesta? Opastamme sinut erilaisten Libre-tuoksujen maailmaan löytääksesi suosikkisi.

Libre EdT – Etsitkö virkistävämpää tuoksua? Libre Eau de Toilette on kevyempi tuoksu, joka kuuluu kukkaisten sitrustuoksujen perheeseen mandariinin, laventelin ja appelsiininkukan vivahteilla. Päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu. Voimakkuus 2/5.

Libre EdP – Alkuperäinen, klassinen myyntisuosikki, joka toimii aina. Laventelin, appelsiininkukkien ja valkoisen jasmiinin sekoitus luo harmonisen yhdistelmän ollen sekä ajattoman elegantti että vahvistava. Voimakkuus 3/5.

Libre EdP Intense – Alkuperäiseen perustuva tuoksu, joka vie laventelin vivahteen uudelle tasolle voimistaen sen aromaattista runsautta. Tarjoaa aistikkaamman, houkuttelevan koostumuksen sisältäen orkideaa ja vaniljaa. Voimakkuus 4/5.

Libre Le Parfum – Klassisesta Librestä tutut appelsiininkukat ja laventeli ovat tässä voimakkaampina. Tuoksuun lisätyt inkiväärin ja sahramin vivahteet tekevät siitä mausteisemman. Voimakkuus 4/5.

Libre L'Absolu Platine – Hemmottele itseäsi Libre-perheen uusimmalla lisäyksellä. Uusi Libre L'Absolu Platine on tähänastisista tuoksuista voimakkain ja aistikkain. Vivahteet saavuttavat syvemmän voimakkuuden lämpimän ja kylmän välisellä jännitteellä. Valkoisen laventelin eksklusiivinen sointu luo puuterimaisen tunnusmerkin. Voimakkuus 5/5.

Valitsetko alkuperäisen vai houkuttelevatko voimakkaammat tai kevyemmät versiot? Nämä viisi selkeää tuoksua tarjoavat tuoksuelämysten koko kirjon. Löydä kaikki Yves Saint Laurent Libre -tuoksut alta.

Great Deal
30ml 50ml
Yves Saint Laurent
67.90 € Ov-hinta 89 € (-24%)
Great Deal
30 ml 50 ml
Yves Saint Laurent
80.90 € Ov-hinta 107 € (-24%)
Great Deal
Yves Saint Laurent
125.90 € Ov-hinta 160 € (-21%)
Great Deal
50ml 30ml
Yves Saint Laurent
85 €
Great Deal
30ml 50ml
Yves Saint Laurent
69.90 € Ov-hinta 98 € (-29%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet