Opas: Luo hehkuva meikkipohja Lumenen avulla
14-12-2023
Etsitkö luonnollista meikkiä runsaalla hehkulla, joka näyttää säteilevän sisältä päin? Siinä tapauksessa Lumenen Invisible Illumination -sarja on nappivalinta. Täältä löydät ihoa hoitavat meikit, jotka kosteuttavat ihoa antaen samalla säteilevän hehkun. Tuotteiden kevyesti nestemäinen koostumus sulautuu ihoon nopeasti ja on helppo levittää niin sormilla kuin meikkisiveltimillä ja -sienilläkin.

Katsotaanpa hieman täydellistä meikkipohjaa hehkua lisäävillä suosikeilla.Vaihe 1: Pohjustusvoide

Pohjustusvoidetta tarvitaan meikin pysyvyyden varmistamiseksi, haluatpa sitten luonnollisen, kevyen ja hehkuvan meikin tai täysin peittävän mattatuloksen. Lumenen Dewy Glow Gel Primer sulautuu ihoon kevyen seerumin tavoin ja hoitaa ihoa valmistellen sen samalla meikkiä varten. Instant Glow UV Primer SPF 30 sisältää lisäksi UV-suojan SPF 30 -suojakertoimella. Täydellinen valinta auringolta suojautumiseen kesäkuukausien aikana.Vaihe 2: Meikkivoide

Mahdollisimman luonnollisen ja raikkaan tuloksen saamiseksi valitaan kevyesti peittävä meikkivoide. Instant Glow Beauty Serum on yksi sarjan myydyimmistä, mikä ei ole ihme. Tämä nestemäinen seerumimeikkivoide antaa tasaisemman ihonsävyn runsaalla hehkulla, ja oma ihosi pääsee hohtamaan sen läpi. Ihoa hoitava koostumus: pohjoismaiset hehkua lisäävä maitohorsma ja kosteuttavat levät sekä E-vitamiini.

Instant Glow Fresh Skin Tintin hieman paksumpi, geelimäinen koostumus tarjoaa lisäpeittävyyttä luoden kuitenkin luonnollisen, hehkuvan lopputuloksen. Tuotteen koostumus kosteuttaa ihoa pohjoismaisilla puhtaalla lähdevedellä ja levillä. Ihonsävystä tulee tasaisempi ja hehkuvampi.

Steg 3: Peitevoide

Joskus kasvojen tietyille alueille halutaan hieman enemmän peittävyyttä ilman liian peittävää tai luonnotonta lopputulosta. Silloin Serum in Concealer on ehdoton valinta. Tässä hybridituotteessa silmänympärysseerumin hoitavuus yhdistyy peitevoiteen peittävyyteen kevyessä, kosteuttavassa koostumuksessa. Peitevoide ei varise, paakkuunnu tai asetu hienoihin juonteisiin.Vaihe 4: Posket

Seuraavaksi vuorossa on meikkipohjan suosikkivaiheemme: posket. Lumenen Liquid Bronzer, Liquid Blush ja Instant Illuminizer antavat täyden väri- ja hehkutasapainon. Kaikki sävyt sopivat yhteen kauniin luonnollisen kokonaisuuden saamiseksi.

Vaihe 5: Setting Spray

Meikkauksen päättyessä lukitse kaikki paikoilleen Dewy Glow Setting Sprayn avulla. Se sulauttaa yhteen meikkituotteet, tekee ihosta hehkuvan ja kosteutetun näköisen ja saa meikin kestämään koko päivän.
Great Deal
16 € Ov-hinta 16.90 €
31 € Ov-hinta 31.40 €
Great Deal
Great Deal
29 € Ov-hinta 29.90 €
Great Deal

Artikkelissa esiintyneet tuotteet