Opas: Näin löydät täydellisen lahjan sesongin juhliin.
Kevät ja kesä ovat kiireistä aikaa juhlille, koulun päättäjäisistä häihin ja polttareihin. Olemme valinneet muutamia eniten myytyjä suosikkejamme, joista asiakkaamme eivät saa tarpeekseen. Täydellinen kauneutta rakastavalle ystävällesi (tai miksi et hemmottelisi itseäsi?). Tutustu nyt!


Klassiset ihonhoitosuosikit

Ihastuttava ihonhoitosarja on aina yhtä arvostettu lahja. Panosta suosittuihin klassikoihin!

Estée Lauder Daywear Eye Set sisältää kolme suosikkia, jotka raikastavat silmien ympäristöä ja tekevät katseesta pirteämmän.

La Mer The Moisturizing Cream on varmasti korkealla sijalla jokaisen ihonhoitoa rakastavan toivelistalla. Täyteläinen voide kosteuttaa jopa kuivimmankin ihon.

Lancôme Hydra Zen Hydration and Glow Routin on mukava setti täydellisellä rauhoittavalla ja kosteuttavalla ihonhoitotuotteilla. Anna lahjaksi täydellinen Zen-kokemus!Sano se tuoksulla!

Tuoksu on ehdottomasti arvostettu lahja! Panosta yhteen suosituimmista hajusteistamme ja löydä täydellinen tuoksu.

Jo Malone London Fragrance Trio English Pear and Freesia sisältää huolella valitun trion hajuvesiä, joita voidaan käyttää sekä erikseen että yhdessä!

Molton Brown Mother's Day 2022 Fragrance Layering on todella suloinen setti, joka on kehitetty erityisesti äitienpäivää varten.
Nauti Delicious Rhubarb & Rosen ihanasta tuoksusta!

Lancôme La Nuit Trésor Nude EdT tarjoaa ihanan tuoksun kauniissa ja ainutlaatuisessa pullossa. On vaikea olla pitämättä lämpimästä ruusun tuoksusta, jossa on aavistus kookosta ja vaniljaa.
30ml 60ml
84 €
-18%
Lahja
26.90 € Normaalihinta 33 € (-18%)
1
Great Deal
55.90 € Ov-hinta 70 € (-20%)
Great Deal
45.60 € Ov-hinta 52.50 € (-13%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet